reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mozna stosowac ta masc ostatnio mi chcial ja przepisac lekarz ale powiedzialam ku ze mam macmiror.
Dziewczyny zostalo mi 12 dni do cc masakra. To juuuz
Baska nie przerazaj mnie, ze to tak szybko. Ja koncze 38 tydzien 12 lutego i chcialabym spotkac sie z moim malenstwem, tylko ten porod grrr

Ja wlasnie chcialabym brwi zrobic przed szpitalem. Wlosy zrobie po porodzie bo to duzo roboty nie bylam u fryzjera od czerwca przez te lezenie. Paznokci nie robie bo do porodu nie powinno sie miec.

Niedawno my przeżywaliśmy nasze 20 tygodnie a dotrwanie do 30 to byla daleka otchłań. A już niedługo bedziemy sie chwalily dzieciatkami. Cudownie.
Dziewczyny z 20+... tygodnia jestesmy zywym przykładem, ze z naszymi szyjkami da sie doczekac terminu:-D Bądźcie dzielne i odliczajcie.

Oj dziewczyny mi sie juz chyba wszystko obnizylo. Wlasnie chyba wyczulam szew aplikujac luteine. I nie mowie tu o sznureczku bo on jest na swoim miejscu. Doslownie palcem wyczulam wyzej cos metalowego. Na szczescie juz nie mam czym sie stresowac. Pierwszy raz wyczulam cos innego niz sznureczek.

reklama
Oj dziewczyny mi sie juz chyba wszystko obnizylo. Wlasnie chyba wyczulam szew aplikujac luteine. I nie mowie tu o sznureczku bo on jest na swoim miejscu. Doslownie palcem wyczulam wyzej cos metalowego. Na szczescie juz nie mam czym sie stresowac. Pierwszy raz wyczulam cos innego niz sznureczek.
Ma już prawo się obniżyć :)

Do góry