reklama
olamakota
Fanka BB :)
Baska nie przerazaj mnie, ze to tak szybko. Ja koncze 38 tydzien 12 lutego i chcialabym spotkac sie z moim malenstwem, tylko ten porod grrrMozna stosowac ta masc ostatnio mi chcial ja przepisac lekarz ale powiedzialam ku ze mam macmiror.
Dziewczyny zostalo mi 12 dni do cc masakra. To juuuz
Niedawno my przeżywaliśmy nasze 20 tygodnie a dotrwanie do 30 to byla daleka otchłań. A już niedługo bedziemy sie chwalily dzieciatkami. Cudownie.
Dziewczyny z 20+... tygodnia jestesmy zywym przykładem, ze z naszymi szyjkami da sie doczekac terminu Bądźcie dzielne i odliczajcie.
Dziewczyny z 20+... tygodnia jestesmy zywym przykładem, ze z naszymi szyjkami da sie doczekac terminu Bądźcie dzielne i odliczajcie.
Oczekujaca123
Moja gin mi zalecila jak na początku mnie troche swedzialoA czy można stosować maść clotrimazolum w ciąży? Moja kuzynka jest tydzień wyzej odemnie (21+2) do lekarza się nie dostanie na week już a coś ja tam na dole swędzi i obrzmiało jej
Wiewióreczka87
Magdalenams
No to pięknie już będziesz mogła cieszyć się malenstwem. Super.Mozna stosowac ta masc ostatnio mi chcial ja przepisac lekarz ale powiedzialam ku ze mam macmiror.
Dziewczyny zostalo mi 12 dni do cc masakra. To juuuz
BaskaW
Oj dziewczyny mi sie juz chyba wszystko obnizylo. Wlasnie chyba wyczulam szew aplikujac luteine. I nie mowie tu o sznureczku bo on jest na swoim miejscu. Doslownie palcem wyczulam wyzej cos metalowego. Na szczescie juz nie mam czym sie stresowac. Pierwszy raz wyczulam cos innego niz sznureczek.
reklama
Zzzzzz
Ma już prawo się obniżyćOj dziewczyny mi sie juz chyba wszystko obnizylo. Wlasnie chyba wyczulam szew aplikujac luteine. I nie mowie tu o sznureczku bo on jest na swoim miejscu. Doslownie palcem wyczulam wyzej cos metalowego. Na szczescie juz nie mam czym sie stresowac. Pierwszy raz wyczulam cos innego niz sznureczek.
Podziel się: