reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
A mi dzisiaj jeszcze wyszlo male zimno na ustach. Czuje sie oslabiona i boli glowa. W nocy nie spala.. Mam zatkany nos. Zastanawiam sie czy wziac 1 tab heviranu nie chcialabym miec przy porodzie zimna.

Ja plytki krwi mam zawsze w normie. Jakies 250 moze i więcej. Musze spr.

A w planie porodu przy cc. Chce przede wszytskim zaznaczyc by nie odcinali od razu pepowiny. By podali witamine K w formie doustnej a nie zastrzykowej. By dali mi trochę dziecko do piersi. Oksycotyne chyba mi podadza by dobrze sie obkurczyla macica bo w 1 porodzie mialam atonie. Chce by niedokarmiali mi dziecka. I wlasnie nie wiem co jeszcze przy cc zaznaczyc.

A mi dzisiaj jeszcze wyszlo male zimno na ustach. Czuje sie oslabiona i boli glowa. W nocy nie spala.. Mam zatkany nos. Zastanawiam sie czy wziac 1 tab heviranu nie chcialabym miec przy porodzie zimna.

Ja plytki krwi mam zawsze w normie. Jakies 250 moze i więcej. Musze spr.

A w planie porodu przy cc. Chce przede wszytskim zaznaczyc by nie odcinali od razu pepowiny. By podali witamine K w formie doustnej a nie zastrzykowej. By dali mi trochę dziecko do piersi. Oksycotyne chyba mi podadza by dobrze sie obkurczyla macica bo w 1 porodzie mialam atonie. Chce by niedokarmiali mi dziecka. I wlasnie nie wiem co jeszcze przy cc zaznaczyc.
Znajomi namawiają mnie do porodu lotosowego XD

@Zzzzzz kochana ja jestem z takiej dziury, ze na specjalistów nie ma co liczyć.. ciąże tez prowadzę w Rzeszowie 70km od mojego miejsca zamieszkania..

Znajomi namawiają mnie do porodu lotosowego XD
@Zzzzzz a co to za porod?!?! [emoji14]

@olaa90 myslalam ze Krakow albo Katowice jak o Sydorze pisalas ta Papuga Szela to w Bedzinie przyjmuje na 100% ale w Krakowie chyba w szpitalu tez jest ale tu nie mam pewności.

@BaskaW ja wszystkie opryszczki a mialam jiz ich chyba z 15 w tej ciazy.. osttanio 4 na raz... lecze mascia cynkowa :)

@Zzzzzz juz przeczytalam. Masakra pierwszy raz o tym slysze. Odwaznie. Praktykuja gdzies to w PL? To podobnie jak ja chce odczekac by lozysko odkrwic.

Basia a ile chcesz czekac. Jak zgłębiam temat to jak zwykle sa zwolennicy i przeciwnicy późniejszego odcinania pępowiny. Jak zwykle nie mam zdania i nie wiem co robić.
Olaa Szela przyjmuje w Krk ale panstwowo najlepiej jechać do niej przynajmniej na jedną wizyte prywatnie.

reklama
Do góry