Oczekujaca123
Fanka BB :)
@Zzzzzz śląskie to tylko zabrze i tylko w srode albo sobote w konkretncyh godzinach. Ja ostatni wymaz zrobilam w diagnostyce na Koszarowej (za grzyby i bakterie z pochwy z pobraniem zaplacilam chyba 69 albo 79)A ja po wizycie - oczywiście naiwnością było spodziewać się, ze w Polmedzie ktoś mnie potraktuje poważnie. Miałam ze sobą kartkę z jakimiś 7-8 pytaniami, a ta lekarka po 2 mi przerwała, twierdząc, że ból jak na okres jest w ciąży normalny i czemu ja się dziwię. I nie miała ochoty słuchać dalej. Pytam więc, czy taki ból, że przez 3 doby nie jestem w stanie zmrużyć oka też jest normalny, stwierdziła, że tak. A z kolei ból pochwy to dlatego, ze 3 razy dziennie wpycham do niej leki. Na koniec stwierdziła, ze po prostu biorę za dużo leków i tyle. A mimo to od siebie dodała jeszcze jeden lek na infekcję grzybiczą, bo "na pewno mam". Mówię, że posiew wyszedł czysty, a ona, że jak biorę progesteron dopochwowo to "posiew to nie posiew".
Jedyny pożytek, że szyjkę mi zmierzyła i dalej około 4cm, wiec się odstresowałam trochę.
Swoja droga jak to jest z tym wymazem z szyjki ? Mi w szpotalu mowili ze pobiera sie z pochwy nie rusza sie szyjki przy niewydolnosci... teraz gin pobrala z pochwy w grudniu w Bytomiu tez. W chorzowie w szpitalu jak byłam w weekend wogole nie pobrali. Teraz mam wizyte we wtorek i cchw poprosic gin zeby mi pobrala bo mam zludzenie ze mam jakas infekcje.. brzuch boli nikt nie wie skad. Biore trivagin na zmianę z provag, raz w tyg vitahyn C i raz w tyg lactovaginal. Mam nadzieje ze do wtorku zanim.pojde do gin to mi nic nie zaszkodzi w sensie zadna infekcja bo przez weekend i tak nic nie zrobie... a sama nie wiem czy mam infekcje czy nie... wariuje juz...
@Naysan no widzisz a ja korzystam z Polmedu i jest ok. Fakt, wybralan najpoerw lekarza potem odkryłam ze pracuje w Polmed wiec dla mnie super opcja. Ale fakt ze jak ktos trafia z doskoku to moze jest inaczej. Ja sama widze ze ja jestem jakos ianczej traktowana niz jej inne pacjentki. Smieje sie ze jestem specjalnek troski
W każdym razie dobrze ze szyjka ok. Mi gin po ostatnim pobycie dolozyla luteine bralam 2x200 teraz 3x200.. man wrazenie ze nix innego nie robie tylko wpycham ta luteine... i tez przerazliwie boje sie infekcji. Yh. . Zwariuje.. a tu dopiero 16t5d.