reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Musisz iść na kontrolę do ginka. Ja byłam po 5-6 tygodniach od porodu. On wyda zgodę słyszałam że bez tego lepiej nie zaczynać bo pomimo dobrego samopoczucia możesz być jeszcze "tam" niegotowa.Ile po pologu mozna sobie pozwolić? Chyba przy cc szybciej jest przyzwolenie
Po moim pierwszym porodzie stosunki były bolesne bo mi się kurczę coś tam rozeszlo i do tej pory czasem czuję...
Paula_12345
Nie pocieszacie dziewczyny ja mam wrażenie że jestem dziewicą wtórna bo już nie pamiętam co to seks boję się że przez to też porod będzie ciężki bo jestem tam super ciasna. Wcześniej mnie nie bolało przy badaniu, teraz ciężko mi macmiror wcisnąć.
No i boję się że jak już będzie zgoda od ginekologa to wszystko będzie mnie bolało i nie będzie wcale przyjemnie.
No i boję się że jak już będzie zgoda od ginekologa to wszystko będzie mnie bolało i nie będzie wcale przyjemnie.
Wiewióreczka87
Dziewica wtórna....tekst miesiąca
@ashisohi dużo zdrowia dla Was i siły mam nadzieję, że wszystko z czasem się unormuje i będzie dobrze
Ja też mam wrażenie, że jestem tam mega ciasna, i też nie pamietam co to seks :-(
ciągle mi dokucza kłucie w pochwie, stresujace to jest. no i ruchy to już nie ruchy a wypychanie, czasami czuje jakby mi kosci chcial połamać
Kurcze przespalam chyba 90 postów nowych i przeczytałam skrupulatnie wszystko tylko nie wiem co mialam napisac :d
Ja też mam wrażenie, że jestem tam mega ciasna, i też nie pamietam co to seks :-(
ciągle mi dokucza kłucie w pochwie, stresujace to jest. no i ruchy to już nie ruchy a wypychanie, czasami czuje jakby mi kosci chcial połamać
Kurcze przespalam chyba 90 postów nowych i przeczytałam skrupulatnie wszystko tylko nie wiem co mialam napisac :d
reklama
Podziel się: