reklama
Jestem juz po glukozie. Właśnie tak to zapamiętalam z ciąży z Martynka. Obrzydliwe cholerstwo do picia, a potem mdłości. Do tego masa emerytów którzy kłócą się kto był przed kim i mega niewygodne krzesło ;-) bo o leżeniu to mogłam pomarzyc.
Jak myślę o mojej szyjce to nie wiem, co zastanę w środę u Gina.
Ząb po tym otwarciu trochę lepiej. Dzisiaj jest tylko żona dentysty, wiec chyba podjadę dopiero jutro, nie wiem.
A co u Was?
Jak myślę o mojej szyjce to nie wiem, co zastanę w środę u Gina.
Ząb po tym otwarciu trochę lepiej. Dzisiaj jest tylko żona dentysty, wiec chyba podjadę dopiero jutro, nie wiem.
A co u Was?
jup
Fanka BB :)
Dobrze,ze juz jestes po Mitaginko.
Nie martw sie na zapas,
Pessar napewno trzyma szyjke.
Ja właśnie wydzwaniam po szpitalch i przychodniach i nigdzie nie można sie położyc :-(
Od wczoraj ciśnienie 90/60 słabo i niedobrze.
Nawet bez tej glukozy.
Nie martw sie na zapas,
Pessar napewno trzyma szyjke.
Ja właśnie wydzwaniam po szpitalch i przychodniach i nigdzie nie można sie położyc :-(
Od wczoraj ciśnienie 90/60 słabo i niedobrze.
Nawet bez tej glukozy.
Mitaginka, którą glukozę miałaś 50 czy 75?
Jup Ty mieszkasz w jakimś większym mieście? U mnie np. jest laboratorium Alab i pobierają krew w domu jeśli jest taka potrzeba. Niestety nie wiem ile taka przyjemność kosztuje, ale dobrze, że coś takiego jest.
Mi dziś mijają 4 tygodnie z niebieskim przyjacielem.
Jup Ty mieszkasz w jakimś większym mieście? U mnie np. jest laboratorium Alab i pobierają krew w domu jeśli jest taka potrzeba. Niestety nie wiem ile taka przyjemność kosztuje, ale dobrze, że coś takiego jest.
Mi dziś mijają 4 tygodnie z niebieskim przyjacielem.
reklama
Malinowa, miałam 75 g. Jeszcze te wszystkie zapachy. Jakiś dziadek pachniał naftalina, a ze siadł kolo mnie to same wiecie ;-)
Jup, to siedzenie najgorsze. U nas tez nie miałam laboratorium w którym mogłabym leżeć niestety.
Jup, to siedzenie najgorsze. U nas tez nie miałam laboratorium w którym mogłabym leżeć niestety.
Podziel się: