@Oczekujaca123
You to na netflixie
You to na netflixie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30+3@olamakota ktory tydzien u Ciebie? Ja mam brzuchol mieciutki. Raz na jakis czas stwardnieje. Czasami po takich naglych ruchach dziecka..
Chyba z tej przychodni, do której zgłosisz dziecko po urodzeniu. Do mnie nie przyszła tylko dzwoniła czy potrzebuję tej wizyty- powiedziałam, że nie bo wydawało mi się, że daję sobie radę. Może udziela wskazówek odnośnie pielęgnacji itd.Jak to się załatwia? Ze szpitala, w którym się będzie rodziło ta położna przychodzi? I co ona w zasadzie robi? Ciekawi mnie to.
W tym linku od @Zzzzzz jest dużo ciekawych informacji, na przykład, że od 21tc może nas położna odwiedzać bezpłatnie 2x w tygodniu!! Wiadomo, że nikt nie będzie z tego korzystał w takim wymiarze, ale wydaje mi się, że jakbyś powiedziała, że potrzebujesz, to by nie odmówiła przyjścia. Ja się zastanawiam właśnie, chyba na początek napiszę do koleżanki położnej z pytaniem, co mi taka wizyta może dać.Chyba z tej przychodni, do której zgłosisz dziecko po urodzeniu. Do mnie nie przyszła tylko dzwoniła czy potrzebuję tej wizyty- powiedziałam, że nie bo wydawało mi się, że daję sobie radę. Może udziela wskazówek odnośnie pielęgnacji itd.