Zzzzzz
Fanka BB :)
@Wiewióreczka87 ja zaczynam szkole rodzenia online jeszcze przyjdzie do mnie pare razy położna z NFZ.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na HBOAaa jeszcze "Ostre przedmioty" są super, nie pamiętam, gdzie to grają
Ja też jeszcze leżę. To już prawie dwa miesiące więc jeszcze te 4 tygodnie wytrzymam. Mój cel to 02/02. Modlę się żeby mi to było dane chociaż nie ma już takiej tragedii. Nie chciałabym jeszcze urodzić. Brzuch mam twardy jak skała, ruchy dziecka są mega nieprzyjemne i doszło to kłucie z prawej strony brzucha.
Jak to się załatwia? Ze szpitala, w którym się będzie rodziło ta położna przychodzi? I co ona w zasadzie robi? Ciekawi mnie to.Link do: Internetowa Szkoła Rodzenia - za darmo online
A i do tego kazda może sobie załatwić wizyty w domu poloznej na nfz przed porodem.
@Audia20 You to na netflixie ?Jak to się załatwia? Ze szpitala, w którym się będzie rodziło ta położna przychodzi? I co ona w zasadzie robi? Ciekawi mnie to.