reklama
BaskaW
Fanka BB :)
Ja kupilam na allegro 90x40 byla akurat promocja. Za smieszne 35 zl. Jestem zadowolona akurat dzisiaj przyszedl. Wzielam z podkładem nieprzemakalnym i prześcieradło. Jak chcesz wysle link. Mi taki wchodzi do kolyski. A do lozeczka mam gryka-kokos. Z ikea.Skoro macie juz lozeczka to moze szepniecie cos na temat materaca skad wziąć dobry na te wymiary 90 cm?
olamakota
znalazłam coś takiego: Link do: Materac dziecięcy 90×40 cm Quality do mini-łóżeczka - WoodiesSkoro macie juz lozeczka to moze szepniecie cos na temat materaca skad wziąć dobry na te wymiary 90 cm?
Oczekujaca123
Nic nie mowia.. chyba sie boja bo bole raz sa raz nie wiec chyba sie zastanawiaja... no nic czekam na wieczorny obchod nie chce sie cisnąć na sile do domu bo jie czuje sie idealnie a ten okres świąteczno noworoczny to ciężko...
Zzzzzz
@Oczekujaca123 jak czujesz sie tam bezpieczeniej to jasne zostań. Wielka impreza Cię nie ominie. A moze pozwolą Twojemu mezowi zostac z Toba do 12 w sylwestra
Nellybluess
Początkująca w BB
Ja też planuje zacząć kompletować wszystko w styczniu, chciałabym pochodzić po sklepach pooglądać, ale zostają niestety tylko zakupy internetowe ☹Ja zaczynam szalec z wyprawka w styczniu, jeszcze kmpletnie nic nie uszykowalsmy. W zasadzie wszystko mam po starszym synku, trzeba tylko poprac i odswiezyc, kupic pieluchy i butelki:-)
Nellybluess
Początkująca w BB
Dziewczyny, a macie jakieś sposoby na ból zęba? Bo coś zaczyna się u mnie dziać, od razu umówiłam się do mojego dentysty, ale przez szaleńczy okres świąteczno-sylwestrowy wizyta dopiero w czwartek... przed ciążą wyleczyłam wszystko, co było do zrobienia, a tu jednak i tak coś zaczyna się dziać...☹
reklama
Zzzzzz
@Nellybluess nie pomogę z zębami ja się dentystów boję jak ognia.
Juz zwariowalam z tymi materacami każdy poleca inne...
Juz zwariowalam z tymi materacami każdy poleca inne...
Podziel się: