reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Skoro macie juz lozeczka to moze szepniecie cos na temat materaca skad wziąć dobry na te wymiary 90 cm?
Ja kupilam na allegro 90x40 byla akurat promocja. Za smieszne 35 zl. Jestem zadowolona akurat dzisiaj przyszedl. Wzielam z podkładem nieprzemakalnym i prześcieradło. Jak chcesz wysle link. Mi taki wchodzi do kolyski. A do lozeczka mam gryka-kokos. Z ikea.

Nic nie mowia.. chyba sie boja bo bole raz sa raz nie wiec chyba sie zastanawiaja... no nic czekam na wieczorny obchod nie chce sie cisnąć na sile do domu bo jie czuje sie idealnie a ten okres świąteczno noworoczny to ciężko...

Ja zaczynam szalec z wyprawka w styczniu, jeszcze kmpletnie nic nie uszykowalsmy. W zasadzie wszystko mam po starszym synku, trzeba tylko poprac i odswiezyc, kupic pieluchy i butelki:-)
Ja też planuje zacząć kompletować wszystko w styczniu, chciałabym pochodzić po sklepach pooglądać, ale zostają niestety tylko zakupy internetowe ☹

Dziewczyny, a macie jakieś sposoby na ból zęba? Bo coś zaczyna się u mnie dziać, od razu umówiłam się do mojego dentysty, ale przez szaleńczy okres świąteczno-sylwestrowy wizyta dopiero w czwartek... przed ciążą wyleczyłam wszystko, co było do zrobienia, a tu jednak i tak coś zaczyna się dziać...☹

reklama
Do góry