Oczekujaca123
Fanka BB :)
Zglosilas to ? Ja wiem, ze kazda mata chce sie zobaczyc z dziecmi ale do kur.... to niech sobie do nich wyjdz. Ja pierdziele. Mi wyszla anemia i podaja mi zelazo 2x dziennie po 80mg. Zastanawuam sie czy mi zmierza poziom zelaza czy tylko na podstawie morfologii tak beda dawkowac wieczorem na obchodzie albo jutro dopytam.No właśnie nie wiadomo co miała bo nie miala objawów bostonki ale czytałam ze wirus moze przebiegać bezobjawowo. Ale tupetem jest to ze jej dzieci (chore) ja odwiedzaly na oddziale patologii ciazy.
@Wiewióreczka87 na ktg ciągle nic? Lekarz coś mówi? Moze nospa?
Na patologii w Bytomiu nie bylo miejsc, leze na onkologii ginekolocznej na moje szczescie sa tu same stare babcie wiec atmosfera swiateczna jest jakos na tyn etapie po stracie i niepewnosci kobiety w zaawansowanej ciazy nie sa mi potrzebne. Sale mamy 4 osobowa ale jestesny we dwie. Dziewczyna z ktora leze jest w 7tyg ciazy ma krwiaka i jest po jednej stracie. Wiec jakos sie trzymamy. Srednuo nas tu lubią bo mamy milion pytan i chyba zbyt duza wiedze ;p wiec mamy swiety spokoj o oporcz obchodu to nikt sie nami nie interesuje. [emoji14]