reklama
olamakota
Fanka BB :)
Ha, ha u mnie podobnie. Ja już nic się nie odzywam bo awantura gotowa a to nie działa dobrze na moje samopoczucie. Posprzątam jak dotrwam do 34 tygodnia a na razie muszę przymknąć oko na bałaganTo tylko ja leze i pachne.
U mnie maz robi bigos, 2 serniki, barszcz i rosol na 1 dzień swiat. Z reszta przyjada moi rodzice i tescie.
Juz nie wymagam tego żeby dokładnie sprzątnął mieszkanie. Ma je uprzatnac i umyc okna, zmienic posciel i wyszorowac karelki pod prysznicem. A wkurzylam sie bo umyl okna i zawołal mnie żebym sprawdziła. O malo zawalu nie dostalam jak to zobaczyłam. Powiedziałam mu ze nie jestem zadowolona no i klotnia gotowa bo z jego perspektywy wyglada tak ze go nie chwale a z mojej ze nie sprzata dokladne A przepraszam bardzo czy mnie ktos kiedys pochwalil za to ze umylam okno ?
Bawi mnie to ze chodzi dumny jak paw i stęka bo jest zmeczony a zrobił 1/10000000 tego co ja zazwyczaj robię na swieta ajć te chopy.
Usmiac sie mozna z tych naszych Panow. Dobrze, ze tak sie dla nas staraja. Moj maz juz swietnie ogarnia zakupy, nauczul sie gotowac kilka nowych potraw, nawet poprosil mnie, ze chcialby nauczyć sie zrobic jakas zupe. Serce rośnie:-)
BaskaW
Nic nie wiem ale raczej nie miala bo obudzila sie w nocy z bolem brzucha i odeszly wody. Pojechala do szpitala i musiala urodzic.Jakies sterydy przed? Wiadomo czemu tak szybciutko?
@Zzzzzz ale miałam kamień jak chodziłam, a w sumie dreptałam z godzinkę i do teraz mnie trzyma, jak przyjechałam to się polozylam i spalam do 20, nie wiem czy to znowu nie moja psycha spowodowala [emoji85]
@olamakota Dokładnie, też wole siedzieć po cichu, bo pracuje ostatnio po 10-12 godzin a jak przychodzi do domu to po 1 brak obiadu, po 2 zmierzla baba w domu co tylko wymysla co ma zrobic haha
@BaskaW 32 tc to już dobrze powinno być, ciekawe czemu tak się stało
Kurde ja boje się świąt- mam nadzieje, że nic sie nie wydarzy i spędzimy je na spokojnie w domu [emoji846] jakieś dziwne obawy mam
@olamakota Dokładnie, też wole siedzieć po cichu, bo pracuje ostatnio po 10-12 godzin a jak przychodzi do domu to po 1 brak obiadu, po 2 zmierzla baba w domu co tylko wymysla co ma zrobic haha
@BaskaW 32 tc to już dobrze powinno być, ciekawe czemu tak się stało
Kurde ja boje się świąt- mam nadzieje, że nic sie nie wydarzy i spędzimy je na spokojnie w domu [emoji846] jakieś dziwne obawy mam
Myslalam sobie, jak bede miec 30 tygodni to poczuje się pewniej, cieszy mnie, ze po tych wszystkich przebojach mam swoj upragniony tydzień, ale niepokoje jak byly tak dalej sa. Moze po 34tc odetchne.
Przykro mi jak slysze, ze ktos przedwczesnie urodzil, ale z calego serca im kibicuje, aby wszystko bylo dobrze z Malenstwem.
Przykro mi jak slysze, ze ktos przedwczesnie urodzil, ale z calego serca im kibicuje, aby wszystko bylo dobrze z Malenstwem.
reklama
Wiewióreczka87
Dzięki Dziewczyny!
W sumie to już się cieszę z tych sterydów.
U mnie 24+5.
Iza, niedługo kilogram! teraz takie szybie przyrosty. U Ciebie 25 tc?
W sumie to już się cieszę z tych sterydów.
U mnie 24+5.
Iza, niedługo kilogram! teraz takie szybie przyrosty. U Ciebie 25 tc?
Podziel się: