Moze rozciaga sie tam w srodku. Ogolnie brzuch kluje w roznych miejscach i takie objawy moga bycUff, nadrobiłam. @Naysan trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze :*
Ja też mam zmartwienie...przez całą noc miałam kłucia na dole w podbrzuszu, równo na środku - tak jakby zaraz pod kością łonową. Takie krótkie bolesne ukłucia. Miałyście tak?
reklama
Szyjke masz w porzadku Kochana. Kroplowki tez Ci pomoga. Zaczyna byc dobrze:-) Nie denerwuj sie:-*
Dobrze ze teraz a nie na święta :-)
Trzy dni wytrzymam
Wiewióreczka87
Fanka BB :)
Same super wieści
Basiu, a czemu urodziła tak szybko, działo się coś?
Basiu, a czemu urodziła tak szybko, działo się coś?
Wiewióreczka87
Może zatrucie ciążowe. Znajoma urodziła w 26 tc, bo było zatrucie, dziecko przestało rosnąć. Karolina miała 600 g jak się urodziła. Dziś jest zdrową dziewczyną
olamakota
@BaskaW @Audia20 świetne wiadomości na dobry początek nowego tygodnia
@Wiewióreczka87 mnie tak czasem kłuje - pytałam lekarza i podobno to macica się rozciąga lub blizna po cc daje takie objawy
@Wiewióreczka87 mnie tak czasem kłuje - pytałam lekarza i podobno to macica się rozciąga lub blizna po cc daje takie objawy
reklama
po drugiej cesarce też długo bolała mnie blizna, jak byłam u lekarza to powiedział, że to nie boli blizna tylko zrosty pooperacyjne i jak jest wskazanie to usuwają je laparoskopowoTak blizna po cc daj znac czesto. Nawet jak nie bylam w ciazy to bolała. I to czasami bardzo mocno.
Podziel się: