reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kupilyscie juz chemie i kosmetyki dla dziecka? Ja nie mam nic. Nawet dla siebie podpasek itp. Masakra. A gdzie jeszcze pranie i prasowanie? Dobrze ze pokoj juz zrobiony. Maz bedzie w tyg wszystko sciagal ze strychu lozeczko itp. Ale nie mam nawet poscieli dla chlopca a po corce nie ubiore.
W ciazy x corka kupowalam co miesiac cos a teraz mam wrazenie ze nie wyplace sie bo wszystko na ostatnia chwile.

reklama
@Audia20 bierzesz nospe na pusty zoladek? Ja staram sie zawsze przed tab cos zjesc bo tez juz cierpialam. mi pomaga.

Ja mam miec sciagany szew tego samego dnia co cc. Przynajmniej moj lekarz nie chce by mnie po sciagnieciu wypuszczali. Za duze ryzyko.

Niee, ja nie mam nigdy pustego zoladka :p
Co do wyprawki- ja nie mam nic procz pizamy dla siebie :) zyje bardzo optymistycznie twierdzac ze jeszcze duzo czasu mam na to :)
Ale po swietach chce ogarnac torbe dla siebie w razie W oraz kompletować wyprawke dla małego :)

Ja tez nic nie mam. Tzn stanik do karmienia mam z hmu bo mi sie podobal to kupiłam :p ubranka ma moja mama bo kupiła. Wstrsymuje sie z wyprawka do nowego roku. Zaczne od szafy z ikei i przewijaka.

Ja tez musze meble kupic bo co z tego ze wypiore jak nie mam gdzie to zlozyc. Teściowa w tyg przyjezdza nam pomoc(1 raz od kiedy jestem w ciazy) wiec ja wykorzystam do prania prasowania unycia okien. A co tam moja mama cala ciaze mi pomaga wiec niech tesciowka teraz odrobi 7 mscy.

Ja marzę i modle się o 18 stycznia to bedzie wtedy skończone 30 tyg. Ja narazie pare ciuszkow mam ale niewyprane i niewyprasowane. No i chemia, laktator smoczki itp tego jeszcze nie mam. Bede kompletowac jak bedzie juz w miare bezpiecznie wylazic z domu ;) Narazie ciuszki zamawiam przez Internet bo tak mnie korci ze szok :p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ostatnio mówię sobie : o jest dopiero 1 grudnia. A tu patrzcie jutro już 10ty! Czas szybko leci, teraz tylko aby do swiat, sylwestra a potem w moim przypadku do tego 18tego stycznia i bedziemy w domu <3

reklama
Do góry