Dzisiejsza noc należała wyjątkowo do bardzo zlych miałam całą noc brzuch jak głaz- nie wiem dlaczego on tak twardnieje jak leze :/ z bólem wstawałam do wc eh, a teraz jeszcze obudziłam się i całe gardło zawalone :-( oby tylko nie była to angina ja nie wiem, czy to wszystko dzieje sie przez moje coraz wieksze obawy czy samoistnie
reklama
Zzzzzz
Fanka BB :)
Ojej myslalam ze 27 tydzień to już ladnie. Kurdeee od kiedy jest w miarę bezpiecznie?
@Oczekujaca123 taak maz zalapal sie na l4 i ma jeszcze dalej bo sprawa przerzutów dalej nie jest rozwiazana. Już pol roku go diagnozuja... A ja byłam ubezpieczona w jego zakladzie.
@Oczekujaca123 taak maz zalapal sie na l4 i ma jeszcze dalej bo sprawa przerzutów dalej nie jest rozwiazana. Już pol roku go diagnozuja... A ja byłam ubezpieczona w jego zakladzie.
Ojej myslalam ze 27 tydzień to już ladnie. Kurdeee od kiedy jest w miarę bezpiecznie?
Kochana bardzo Wam współczuje i mocno wierzę, że wszystko się szczęsliwie ulozy :*
Jakim człowiekiem trzeba byc, aby w takiej sytuacji zwolnic swojego pracownika.. niestety zycie pisze swoje scenariusze
Urodził się z masą 900 gram chyba 7pkt
Ale to jest taka kruszynka malutka podpięta do tej całej armatury :-( i niestety od poczatku z antybiotykiem, teraz ma biedaczek infekcję. Moje serce chyba by pękło widząc swojego dzidziusia w takim stanie
BaskaW
@Zzzzzz nigdy tak do konca nie jest bezpiecznie kazdy organizm jest inny. Jedno dzieciatko z 27 bedzie silniejsze niz np z 29. Ale tak juz 31 tc to juz dobrze niektorzy mowia ze to juz bezpiecznie dla dziecka a moj lekarz mowi ze mam wytrzymac do 34 tc.
@Audia20 ja tez man w nocy zawsze kamien ale rzadko mam z bolami wiec samego spinania sie tak nie obawiam bo w dzien nie mam w ogole wiec w nocy moga to byc skurcze przepowiadajace.
@Audia20 ja tez man w nocy zawsze kamien ale rzadko mam z bolami wiec samego spinania sie tak nie obawiam bo w dzien nie mam w ogole wiec w nocy moga to byc skurcze przepowiadajace.
@Zzzzzz nigdy tak do konca nie jest bezpiecznie kazdy organizm jest inny. Jedno dzieciatko z 27 bedzie silniejsze niz np z 29. Ale tak juz 31 tc to juz dobrze niektorzy mowia ze to juz bezpiecznie dla dziecka a moj lekarz mowi ze mam wytrzymac do 34 tc.
Ja też mam cel 34 tc to moje minimium!
Kurcze mi się spina i ciągnie czesto ;(
A po nospie mam mega bóle żołądka jutro zapytam o jakies inne tabletki :<
@Audia20 ja tez mysle ze dzisiejsza noc byla spowodowana tym co przezywa Twoja znajoma z forum. Z tego co widze urodzila przez to ze miała infekcje. 7 pkt to super wynik. Pewnie dostala sterydy na płuca. Będzie dobrze.
Tak, infekcja a potem odejscie wód płodowych, ja jestem na tej grupie dopiero tydzień więc nie do konca znam cala historie :-(
Zzzzzz
Ja osobiście traktuje ta informacje pozytywnie. Tzn nie zazdroszcze kobiecie ale tez nie jest najgorzej. Fakt ze ze ratuja maleństwa w 27tc jest dla mnie optymistyczny.
Moje najblizsze cele to:
28tc dotrwac do wizyty kontrolnej i umowic sie na 3 prenatalne
30tc upic sie na sylwestra bezalkoholowym szampanem. Zrobić badania prenatalne
32tc moje urodziny upije się bezalkoholowym szampanem poraz drugi
36tc sciagamy ten gumowy kolek z szyjki
38tc rodze szybko, naturalnie, bez komplikacji
Moje najblizsze cele to:
Ja osobiście traktuje ta informacje pozytywnie. Tzn nie zazdroszcze kobiecie ale tez nie jest najgorzej. Fakt ze ze ratuja maleństwa w 27tc jest dla mnie optymistyczny.
Moje najblizsze cele to:
Hehe bardzo fajne cele tez zakupie chyba szampan no alco
Ja pierwszy punkt moge odhaczyc bo wizyta jutro uf.
reklama
BaskaW
Podziel się: