Donata83
Zaangażowana w BB
A więc sprawdziłam lekarz napisał mi tak :Tak ja tez trafilam do szpitala w niedzielę i ile sie nasluchalam ze musze myślec o sobie ze jestem młoda ze jeszcze sobie urodze dziecko. Stradyzli mnie sepsa ze antybiotyk nie dziala. A taka mloda lekarka chyba rezydentka jak rodzila to mowi ide sie polozyc obudzcie mnie jak sie rozkreci. Chociaz n8e zdążyła pojsc bo taki oxy i sie szybko rozkrecilo. Caly czas mialam wrazenie ze im zaley tylko na tym bym ur i mieli spokoj. Nie chcieli ani powstrzymac skurczy ani zszyc. O wszytsko trzeba bylo walczyć ale co z tego nie mialam wiedzy tej co teraz a oni naciskali. Moja Mama byla natretna to ja pogonili. Ach mam duzo im do zarzucenia i sobie tez ze dalam siw zastraszyc i sie zgodziłam rodzic choc walczylam caly dzien i juz udalo im sie wyciszyc skurcze.
@Donata83 ja lekarzowi o tym nie mówię bo przeciez n8c na to nie poradzi..na szczescie nie mam tych orgazmow czesto moze to dzieki temu ze nic doslownie nic nie ogladam ze scenami erotycznymi i Meza gonie jak probouje mnie nawet dotknac gdzie nie trzeba.
Dzien dobry. Przy zalożonym szwie dobrze byłoby stosować magnez z wit b6 zeby brzuszek nie twardnial.. Co do tych orgazmów to niestety nie jestem w stanie Pani doradzić. Sam orgazm nie jest niebezpieczny ale jesli u Pani bedzize sie to manifestowalo napinaniem brzuszka , to trzeba by na stale jakies leczenie włączyć. Pozdrawiam ,