reklama
Mnie też boli dziś cały dzień brzuch, najbardziej dół i bok, więc łącze się z Wami dziewczyny w cierpieniu
Ja dziś z tapczana nie wstałam jestem z siebie dumna, nie zrobiłam kompletnie nic prócz szybkiego prysznica a brzuch mega twardy
Ja dziś z tapczana nie wstałam jestem z siebie dumna, nie zrobiłam kompletnie nic prócz szybkiego prysznica a brzuch mega twardy
marzec.2019
Zaciekawiona BB
Całe szczęście masz szew i lejek dalej nie pójdzie. Bedzie dobrze. Aby dotrwac do min. 30 tyg. najważniejsze.Szew miałam założony 13.11. Ogólnie to moja szyjka cały czas ma ok 3.8 cm tyle ze powiększa się lejek. I ostatnio lejek miał 1cm+2.8 cm szyjki. A dzisiaj jest 1,8 cm szyjki plus 1,8 cm szyjki z lejkiem. Ale plus jest taki ze ten lejek jest na tyle wąski ze pęcherz się nie wpukla
marzec.2019
Zaciekawiona BB
Ja dziewczyny odkad biorę ta Luteine pojezykowa 2×2 po wyjsciu ze szpitala to przestalam miec te dolegliwosci bolowe. Czasami mnie tam zaboli jak niefortunnie wstane, mam nadzieje ze to normalne. No i jeszcze te uczucie ciezkosci do dolu jak postoje tez nadal mam.
Donata83
Zaangażowana w BB
Cieszę się że udało im się założyć ratunkowy i że z tobą i dzidzia wszystko ok , ja mam szew od 2tyg i 2 dni i też modlę się już o 26 tydz przynajmniej , dokuczają mi te skurcze braxtona .... Które mnie schizuja ale będzie dobrze wszystko napewno współczuję Ci że to musialas przejsc ale masz to już za sobą pozdrowionkahej dziewczyny ja już od tygodnia jestem w domu i leżę. Nie odzywałem się bo miałam okropnego doła... Ale od poczatku: 26.11 poniedziałek. miałam po raz drugi zakładany ratunkowy szew McDonalda ( pierwszy spelzl), operacja była bardzo ciężka, szyjke miałam zgladzona, rozdarcie na 3 cm i pęcherz plodowy w ujsciu. Dzieki Bogu udało się założyć szew, po 3 dniach byłam u swojego gin i powiedział,że tym razem założyli super i jesli caly czas będę leżeć to jest duża szansa na donoszenie do 30tc. Jestem pełna nadziei, że tym razem szew pomoże i będzie ok. Trzymajcie sie
BaskaW
Fanka BB :)
Nie wiem czy to moze byc opryszczka ale z tego co rozumiem i mysle ze jest z nia podobnie jak ustowa opryszczka. Jest sie jej nosicielem i ona wychodzi sama z siebie np podczas oslabienia organizmu. Mozna nia sie zarazic przez kontakt z czyms zainfekowanym. Moze bylas u lekarza albo w szpitalu ostatnio? Moze tam? Nie wiem co mam Ci powiedziec. Musisz obserwować..
Ja sie obudzilam bo mam bole brzucha z twardnieniami. I juz spac nie moge.
Ja sie obudzilam bo mam bole brzucha z twardnieniami. I juz spac nie moge.
reklama
Olciakkk
Fanka BB :)
A miałaś kiedyś infekcję grzybiczą? Ja czytałam, że takie krostki są też przy niej, nawet kiedyś miałam 2 takie, sprawdź sobie zdjęcia w necie, bo z opisu mi by się zgadzały objawy i wygląd krostek.Coraz bardziej mnie bolą te krostki :/ i zrobiły się tak jakby białe- jak to jest opryszczka to mam jechać na ip? Nawet nie wiem skad bym ja miala zlapac :/ ja nie pamietam kiedy ostatnio wspołzylam :/
Podziel się: