Zzzzzz
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem ja sie wczoraj ogolilam na omacka i mnie dzis swędzi. Odzwyczailam się od tego rarytasu.
@Audia20 ostatnio jechalam na ip bo myslalam ze pepowipę mi wylatuje a okazalo sie ze wyczułam jakis niewyjasniony element pochwy o ktorym nie wiedziałam.
Oj to uwazaj na siebie. Odwaznie ale jak mus to mus. Staraj sie polozyc w pociagu jak bedzie miejsce.Ja też dziś cały dzień w bólach - na przemian plecy i brzuch. Wczoraj poszłam na 3h na spotkanie z pracy i jestem pewna, ze to przez to A jeszcze dziś nas czeka podróż do Krakowa pociągiem, więc jutro też nie będzie lekko
Ja czasami tez mam rozpychanie w pochwie tak jakby nacisk. Ja sie boje nie brac nospy wiec biore 3x1. Ale za to za tydzien koncze brac Acard i to mnie cieszy.I ja dziś na no spie chociaż rzadko biorę. Mam jakieś takie dziwne uczucie tam na dole, takie rozpychanie jakbym miała tampon Nie wiem czy to tym pimafucinem sobie pogorszyłam czy coś się obsuwa...