Wow!!! Szacun! Jestem pod wrażeniem, nie wiem czy ja bym dała tak radęJa sobie myslalam ze jak zajde w ciaze to bede na legalu jeść w koncu lody i michalki. Niestety przez moje problemy autoimmunologiczne nie moge jesc wieeelu rzeczy jak produkty mleczne, wszelkiego rodzaju produkty zbożowe, makarony, ryże, kasze, pieczywo... Ok 20 tyg zaczely sie straszne wzdecia i musialam wyeliminować posilki smażone i pieczone, wiec od 6 tygodni codziennie na obiad jem rosol z warzywami a na 2gie mieso z rosolu czyli indyk na zmiane z kaczka z ziemniakami i burakami. Dopoki nie mialam bakterii to ze slodyczy jadlam gorzka czekolade i owoce. Odkad wyszla bakteria to odstawiłam wszelkie cukry. Jem czasem suszone śliwki.
ALE pomimo mojej ciazowej diety dobrze przybieram. 7kg na plusie 26tc.
Nie martw sie swoja waga skoro dziecko sie dobrze rozwija to wszystko oka
reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Ja przytylam już 7 kg ale tyłek mam jak hipopotam.Dziewczyny, mam takie pytanie. Jakie są Wasze osiągnięcia wagowe w ciąży? Ja w 20tym tygodniu zważyłam się rano i ważę 2kg mniej niż przed ciążą. Paranoja. Pewnie przez ten cały stres, a przecież żrę i żrę. A czytałam, że poród przedwczesny zagraża bardziej w niedożywieniu. Morfologia też za każdym razem gorsza
Edit. Wazylam 60 kg a teraz 67 kg przy wzroście 176 cm. Tylko wszystko mi w tyłek wlazi. Jestem w 21 tc.
Zzzzzz
Ja tez mam ' przesyłamDziewczyny zalaczylam fajne modlitwy za Nasze dzieci. Moze ktoras skorzysta.
Załączniki
Wiewióreczka87
Dzięki Dziewczyny, ja skorzystam Od kilku dni odmawiam Nowennę Pompejańską...tylko dla wytrwałych, ale działa cuda, a o to przecież nam chodzi
BaskaW
@izaiv1985 jak u Ciebie?? Wszystko ok?? Mam nadzieje ze tak.
Naysan
Nie sądziłam, że kiedyś będę komuś zazdrościła dodatkowych kilogramów. No nic, ja mam nadzieję, że organizm sam sobie to wyreguluje i zacznie przybierać. Dziecina rośnie ładnie, ma 350g, jest o tydzień większa niż wskazywałby wiek ciążowy. Ale brzuch ledwo co widoczny, właściwie tylko dla wtajemniczonych. Czekam na przełom i staram się wyciszyć
Zzzzzz
Spoko, obudzisz sie niedlugo z brzuszkiemNie sądziłam, że kiedyś będę komuś zazdrościła dodatkowych kilogramów. No nic, ja mam nadzieję, że organizm sam sobie to wyreguluje i zacznie przybierać. Dziecina rośnie ładnie, ma 350g, jest o tydzień większa niż wskazywałby wiek ciążowy. Ale brzuch ledwo co widoczny, właściwie tylko dla wtajemniczonych. Czekam na przełom i staram się wyciszyć
reklama
Podziel się: