olamakota
Fanka BB :)
Ja rodze w lutym wiec nie wariuje z mocnym ubiorem. Mam taki kombinezon misiek. Ja nie jestem za przegrzewaniem. Wozek moj ma takie przykrycie na gondole ze sie ja zamyka pod to kocyk i dziecko w kombinezonie. No chyba ze bedzie duzy mroz to wtedy cieply kombinezon. Ja nie kupuje tych rzeczy co tak na facebooku reklamuja i wciskaja. Zbedny wydatek. A pory roku na porod nie mamy zlej. Za chwile marzec. Gorzej jak rodzilam w pazdzierniku caly czas jak nie chlapa to snieg. Ja też nie lubie zbednych gadzetow. Po corce zostawilam tylko to co sie sprawdzilo.
@Paula_12345 masz racje to chyba nasza psychika tez zle działa na brzuch. Ja sie tak dobrze czuje ze dzisiaj poszalalam Posprzątalam pokoj corki. Planuje zrobic pranie i pomoc troche mezowi bo sie pogubił w tym sprzataniu. Mam nadzieje ze wieczorem nie będę tego zalowac.
Też mnie kusi żeby wstać i coś porobić w domu ale jeszcze do stycznia się wstrzymam tym bardziej , że mam od lekarza zakaz. Mąż bardzo się stara ale ja jestem straszną pedantką i wiadomo jak to jest. Synek zrozumiał - rysujemy, gramy w gry, czytamy albo ja jestem grubym zawiadowcą i wydaję rozkazy jak ma jeździć ciuchciami po torach