Ja mam bolące skurcze. Ale macica delikatnie jest napięta. Dziś mam bóle miesiączkowe i też złe heh...@Kleo83 ze mna lezala dziewczyna rodzaca kupila nowa koszule i jak miala zalozyc to wyklinala bo nie mogla sie zmiescic a bawelna sie nie rozciagala. Hehe ale sie smialysmy.
Kleo to masz skurcze jako napinanie czy bolowe? Mnie tez przez te napinanie i twardnienia tak dlugo trzymali. Lepiej zeby to wyciszyli przed i po.
reklama
Ja też się modlę, i za nas forumowiczki, to uspokaja:-) Troche źle trafiłam, że jest weekend, wszyscy mają labe, dziś kompletnie nic się nie dzieje, kroplówek mi nie dają już, nie badaja, tylko dostaje lekarstwa od pielęgniarek. Ciezko poeiedziepo kiedy zachęcę die komus mnie zbadać, ktg maja mi dzis zrobic. Wczoraj nawet doktorka zapytała mnie czy chciałabym iść już do domu, chyba zwariowała pomyślałam. Długi weekend pozbywają się wszystkich.
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dziewczyny, a miałyście takie kłucie w pochwie? Mnie dzisiaj tak kłuje i nie wiem czy mam się bać [emoji853]
Ja też czasami miałam takie uczucie, ale najgorsze było rozpieranie w pochwie i wtedy źle mi się dzialo. Weź nospe może Ci przejdzieDziewczyny, a miałyście takie kłucie w pochwie? Mnie dzisiaj tak kłuje i nie wiem czy mam się bać [emoji853]
BaskaW
Dziewczyny ile My jeszcze wytrzymamy. Ja mam zalamke. Siedze caly czas sama w domu. Czasmi jest ze mna corka. Nudzi jej sie wtedy bo ja tylko leze. Masakra. Maz nie wie w co rece wlozyc caly czas jak czegoś nie robi to gdzies musi jechac. Chcialabym sie juz obudzic w styczniu.
Zzzzzz
Dajcie spokój.
Słuchajcie obudziłam sie w super nastroju. Kolo 10 dziecko zaczęło mnie tak bić. Przez caly dzień mialam uczucie rozpychania i drętwienia, wypinalo się jakoś mega boleśnie ukladalo. Brzuch mialam miękki uspokoilo się pol h temu.
Nie wiem czy to były skurcze. W poniedziałek do lekarza jak wytrwam.
Słuchajcie obudziłam sie w super nastroju. Kolo 10 dziecko zaczęło mnie tak bić. Przez caly dzień mialam uczucie rozpychania i drętwienia, wypinalo się jakoś mega boleśnie ukladalo. Brzuch mialam miękki uspokoilo się pol h temu.
reklama
Wiecie co nas chyba dopadła jakaś paranoja grupowa, nagle wszystkie mamy skurcze czy nie wiadomo co...jak to wszystko wytrzymac...ani chwili spokoju, radości.Dajcie spokój.
Podziel się: