reklama
Baśka jedz do lekarza, nie ma co odkładać, Ty się denerwujesz i też niedobrze. Ja też zostawiłam synka w domu. Teraz myślę jakbym miała tu zostać do porodu to i tak wybieram te opcję, dzidziuś najważniejszy.Cala noc nie spalam..brzuch bolal. Mam wrazenie ze szew jest wyzej niz byl. Nie wiem co robic. Czy jechac na ip jak maz wroci z pracy czy co? Wszystko to jest o wiele trudniejsze jak sie ma juz dziecko w domu i trzeba je zostawic.
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Cala noc nie spalam..brzuch bolal. Mam wrazenie ze szew jest wyzej niz byl. Nie wiem co robic. Czy jechac na ip jak maz wroci z pracy czy co? Wszystko to jest o wiele trudniejsze jak sie ma juz dziecko w domu i trzeba je zostawic.
Jedz na izbe przyjęć konieczne. Lepiej pojechać o raz za dużo niż za mało.
BaskaW
Pisałam do lekarza mowil ze jak nie ma krwawienia to sie nie przejmowac. A skurcze w nocy moga byc bo dziecko moze wtedy zmieniac pozycje i zeby pic duzo wody by bylo wielowodzie wtedy macica bedzie wieksza i dziecko tak nie bedzie jej draznilo. Przeczytalam tez we wczesniejszych postach na tym forum ze w czasie wzrostu macicy i dziecka moga bardziej dokuczac skurcze. Na razie i tak Maz jest w pracy wiec czekam i obserwuje. Teraz jest ok.
ForgetMeeNot
Pisałam do lekarza mowil ze jak nie ma krwawienia to sie nie przejmowac. A skurcze w nocy moga byc bo dziecko moze wtedy zmieniac pozycje i zeby pic duzo wody by bylo wielowodzie wtedy macica bedzie wieksza i dziecko tak nie bedzie jej draznilo. Przeczytalam tez we wczesniejszych postach na tym forum ze w czasie wzrostu macicy i dziecka moga bardziej dokuczac skurcze. Na razie i tak Maz jest w pracy wiec czekam i obserwuje. Teraz jest ok.
Kurcze to ja już nie wiem jak odróżnić te skurcze od wzrostu macicy i dziecka od tych niebezpiecznych oznaczających, ze coś niedobrego się dzieje. Zwariować mozna.
Zzzzzz
Ja dokladnie tez! Nie wiem czy to wiezadla czy ruchy czy skurcze.Kurcze to ja już nie wiem jak odróżnić te skurcze od wzrostu macicy i dziecka od tych niebezpiecznych oznaczających, ze coś niedobrego się dzieje. Zwariować mozna.
Sluchajcie jak tak dalej pójdzie to urodzimy w terminie ale na oddziale zamkniętym :[
reklama
BaskaW
Oj dziewczyny ja ewidentnie mialam skurcze cala szyjka zrobila się w nocy taka tkliwa i pol nocy trwaly. Boje sie bardzo ale co mam zrobic dziewczyny we wcześniejszych postach pisza ze raz jest lepiej raz gorzej wiec widocznie u mnie teraz gorzej. Musimy wytrzymac.
Podziel się: