ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Masz juz pessar?
Czekają na wynik wymazu. Jak będzie ok to wtedy zakładają. Zaskoczylo mnie to natomiast, ze muszę go sama kupić [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz juz pessar?
To jakie decyzję lekarzy? Cos Ci zaloza? Cos dostajesz?
No porażka wlasnie nam dali do pokoju kobiete z noworodkiem. Do nas co my mamy tak wczesne ciaze. Ani spania ani nic. A do tego jeszcze bolace serce...
@BaskaW jak ja lezalam i czekalam na pessar w 14tc to mi w środku nocy położyli kobiete która ronila w bolu i ryku...
@ForgetMeeNot ja placilam jakos 170zl. Średnio na ciąże wydaje 1000zl mc.
Do lekarza chodzę plus minus co tydzień max dwa i to prywatnie plus leki i badania
No ona tam co prawda raz w tyg przyjmuje ale w razie czego w prywatnym gab jest 2 razy w tyg to najwyzej bede doplacac ale najważniejsze ze badania sa za free bo szczerze mowiac, to one najdrozej wychodza. Ostatnio zlecila mi 17badan. Z czego sie czy dwoch nie mialam w pakiecie to doplacilam nie cale 100zl. Nie chcialabym wiedziec ile zapalcilabym normalne ;p