kasiula8878
Fanka BB :)
A jaka dawkę masz 100mg?Biore 2x2. +3x1 duphaston
Moze faktycznie zwieksze ta dawke luteiny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaka dawkę masz 100mg?Biore 2x2. +3x1 duphaston
Ja biore luteine 2x1. Duphostan bralam 3x1. Od dzisiaj duphostan 2x1 lekarz kazal znizyc.Biore 2x2. +3x1 duphaston
Hej tak sobie podczytuje...A ja juz w szpitalu dziewczyny.. szew jeszcze mam, jutro rano czyli ostatniego dnia 37 tygodnia mam mieć ściągany. Szyjka sie skróciła, rozwiera od środka, główka na kości ogonowej a do tego zapisały mi sie 3 skurcze na ktg.. lekarz twierdzi ze raczej wyjdę juz razem z dzieciaczkiem..
No własnie co lekarz to opinia. Ja mam pessar założony, chociaż jak byłam w szpitalu to jeden z lekarzy twierdził, że pessar nic nie daje. Mi się jednak wydaję, że daje. Przynajmniej mi daję poczucie bezpieczeństwa Moja lekarka twierdzi, że wcale nie trzeba leżeć jak ma się pessar. Ja mam pozwolenia na spacery. Mam tylko nie nosić ciężkich rzeczy, ale tak na prawdę to dotyczy wszystkich kobie w ciąży.
Hej tak sobie podczytuje...
Aż mi się przypomnialo jak ja miałam ściągany szew i też mnie wszyscy straszyli, że tylko szew ściągna to pewnie od razu urodze [emoji12] Taaa... z rozwarciem chodziłam przez 2 kolejne tygodnie, wytrzymałam do planowanej cc w 39t2d
Powodzenia
To ja już nie wiem Kochana. Widocznie Tobie passer nie pomaga. Walcz o szew jak bedzie w tyg u lekarki. A My trzymamy kciuki. Badz uwazna i dbaj o siebie.Taaam robilam toxo 2mce temu badane.
Po wyjściu ze szpitala nie oszczedzilam się. Robiłam wszystkoA powiedz Kochana czy oszczędzałaś sie w tym czasie ? Szew zdjęty wczoraj, rozwarcie na palec, skurcze jakieś są na ktg ale to nie to, podbrzusze pobolewa szczególnie jak chodzę..
Jestem jeszcze w szpitalu i ciekawe czy mimo tego wypiszą mnie jeszcze do domu..
Taaam robilam toxo 2mce temu badane.