kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ooo a jaki to myk?
Wystarczy ze głębiej wsunie głowice i naciśnie na szyjkę. Z niecałych trzech miałam ponad cztery. I na tym samym sprzęcie inny lekarz tez wymierzył cztery
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo a jaki to myk?
Tak dostaliśmy 4 dawki sterydow I kroplowki z magnezem. Konsystencja szyjki jest niby ok, głęboko chce wierzyć że taka jej uroda i dotrwamy do terminu.a mialam pisać co u Ciebie, ze sie nie odzywasz z tymi szyjkami to czasami tak jest..mi też tak skakała..wiele razy..i na tych samych sprzętach..jak skacze bez przyczyny to trzeba chuchać.. mi ostatecznie tak zmiękła i się rozwarła a długość nie byla aż tak zła cos kolo 23mm, po tym wieczorze gdy sie musialam spakować do szpitala itd..ból był straszny i to ciągniecie w dół..rano poniżej 15mm.. w ciągu kilku godzin..bo wstałam zeby sie spakować.. 32tydz to juz bardzo ładnie aby do 34tyg dotrwać a na pewno dasz rade dali Ci sterydy? czasami szyjka jest krótka ale jej konsystencja i rozwarcie w miare i wtedy w tych końcowych tyg. juz nic nie robią, bo uważają ze sie spokojnie donosi
O popatrz. A mój zawsze wkłada tylko troszeczkę, to może z niecałych 2 cm okazałoby się,że mam 3? dlatego nie spina się tak bardzo jak w pierwszej ciąży. Czekam do skonczonego 36 tc żeby posprzątać chatę A teraz powolutku pranie, prasowanieWystarczy ze głębiej wsunie głowice i naciśnie na szyjkę. Z niecałych trzech miałam ponad cztery. I na tym samym sprzęcie inny lekarz tez wymierzył cztery
Daj znać, trzymam kciuki,żeby było ok!!!Hej. U mnie nienajlepiej. Jutro jeszcze konsultacja z innym lekarzem i decyzja, czy szpital, czy leżing w domu. Szczegóły napiszę jutro, dziś już nie mam siły.
O popatrz. A mój zawsze wkłada tylko troszeczkę, to może z niecałych 2 cm okazałoby się,że mam 3? dlatego nie spina się tak bardzo jak w pierwszej ciąży. Czekam do skonczonego 36 tc żeby posprzątać chatę A teraz powolutku pranie, prasowanie
Aha, w te strone no ja też wolę dmuchać na zimne i wolę wiedzieć,że szyjka krótka i się oszczędzać, jak w druga stroneTylko ze ten większy wynik to przekłamanie i potem można np miesiąc sobie chodzić z myślą ze szyjka super a jest skrócona ...
no mi tez mówił to mój gin, który wszystkie praktycznie te usg robiłA mi lekarz pokazał myk który sprawia ze na usg nawet na tym samym sprzęcie szyjka wyjdzie nawet cm dłuższa. Ważna jest technika badającego stad dobrze żeby to był tez jeden lekarz.
na pewno tak bedzie zobaczysz! dopóki sie nierozpulchnia nie jest źle trzymam kciuki mocno!Tak dostaliśmy 4 dawki sterydow I kroplowki z magnezem. Konsystencja szyjki jest niby ok, głęboko chce wierzyć że taka jej uroda i dotrwamy do terminu.
Aha, w te strone no ja też wolę dmuchać na zimne i wolę wiedzieć,że szyjka krótka i się oszczędzać, jak w druga strone