A Twoja szyjka ile ma teraz?Ja w 17tc i 0 dni miałam zakładany szew na szyjce 10mm (w ciągu tygodnia skróciła się o 20mm). Aktualnie wykańczam 25 tc. Będzie dobrze.
reklama
A Twoja szyjka ile ma teraz?
Tydzień temu miałam 23mm.
Czyli wydłużyla się fajnie. U mnie niestety już raczej szans nie ma, żeby się jeszcze podniosła. Man nadzieję tylko, że jeszcze bardziej się nie skrociTydzień temu miałam 23mm.
Mikasa7
Fanka BB :)
Jestem z Wami Dziewczyny którym się skrocily szyjki i nie tylko! Musi być dobrze! Chociaż mój luz gdzieś zniknął... boję się wizyty w środę, bo ostatnio trochę "poszalalam", a prawda taka, że z synem w ciąży z szyjka 22 mm już do szpitala mnie wzięli...A teraz szyjka 24-28 mm w ciagu 8 tyg... w środę będzie 28+5 więc szwu ani pessara zakładać nie będą... no nic, zobaczymy.
Też mam wizytę w środę i też się boję czy znowu się nie pogorszyło. Ja ostatnio na wizycie miałam 25 mm. Leżałam no ale nie cały czas, troche w domu, troche na ogrodzie, obiady gotowałam no i do szkoły rodzenia. I cały czas się stresuję czy czasem coś mi się tam nie pogarszaJestem z Wami Dziewczyny którym się skrocily szyjki i nie tylko! Musi być dobrze! Chociaż mój luz gdzieś zniknął... boję się wizyty w środę, bo ostatnio trochę "poszalalam", a prawda taka, że z synem w ciąży z szyjka 22 mm już do szpitala mnie wzięli...A teraz szyjka 24-28 mm w ciagu 8 tyg... w środę będzie 28+5 więc szwu ani pessara zakładać nie będą... no nic, zobaczymy.
Mikasa7
No to jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji. Moja szyjka ostatnio miała 26 mm. Mąż z synem właśnie poszli do wesołego miasteczka...chciałam iść, ale rozsądek podpowiada żeby odpuścić...tym bardziej, że spojenie dziś mocno boli...Też mam wizytę w środę i też się boję czy znowu się nie pogorszyło. Ja ostatnio na wizycie miałam 25 mm. Leżałam no ale nie cały czas, troche w domu, troche na ogrodzie, obiady gotowałam no i do szkoły rodzenia. I cały czas się stresuję czy czasem coś mi się tam nie pogarsza
P.s. oglądacie ślub Harry'ego i Meghan? chciałabym wyglądać w połogu jak Kate
Onaszczesliwa2018
Będzie dobrze , najważniejsze że wykryte a teraz passar to będzie ładnie trzymać [emoji110]Cześć Dziewczyny! Niestety u mnie nie dobrze z szyjka [emoji17] przez tydzień skróciła sie z 24 na 20mm.. dziś lekarz założył mi pessar a w poniedziałek kładę sie do szpitala.. 18 tydzień ciąży [emoji17] jestem załamana..
Onaszczesliwa2018
Oczywiście pozytywne myślenie to podstawa. A są kobietki które bez szyjek z rozwarciem dotrwaly do terminów także skup się na tym żeby lezec lezec lezec i jeszcze raz lezec A na pewno wszystko się udaDziękuje dziewczyny! Jesteście wspaniałe! Dzięki Wam zaczynam juz myśleć pozytywnie i walczyć z czarnymi myślami..
reklama
Ja oglądam. .. właściwie wszystkie dziewczyny u mnie na oddziale nawet Ktg nie podłączali w tym czasieNo to jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji. Moja szyjka ostatnio miała 26 mm. Mąż z synem właśnie poszli do wesołego miasteczka...chciałam iść, ale rozsądek podpowiada żeby odpuścić...tym bardziej, że spojenie dziś mocno boli...
P.s. oglądacie ślub Harry'ego i Meghan? chciałabym wyglądać w połogu jak Kate
Jak Cię boli to dobrze, że opuściłas, jeszcze wszystko nadrobisz , choć zapewne przykro do tego piękna pogoda.
Podziel się: