kluseczka89
Fanka BB :)
a juz widze na suwaczku ze 34 tydz, to super tydzien, jeszcze 2 tyg i bedzie extra dasz rade, a ty masz skurcze? dostałaś zastrzyki na pluca?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
33+2bedzie dobrze, jakby widzial ze jest calkiem zle to na szpital by Cie położył. Juz tyle wytrzymałas, jestem pewna ze jeszcze dasz rade, ktory to tydz juz?
W poniedziałek ;/ i już się boje ;( lekarz cały czas twierdzi żeby wytrzymać do 34 to będzie dobrze ,ale mnie wydaje się tak mało oby chociaż do 36 tak jak synka urodziłamNo ale masz juz 33 tc? To przeciez ma prawo juz powiekszac sie rozwarcie-zwlaszcza ze to druga ciaza? Nie dał Ci skierowania do szpitala na wyciszenie skurczy czy magnez, wiec chyba ok? Dalej odpoczywac i obserwowac? Kiedy nastepna wizyta?
Nie, właśnie ostatnio pytałam bo kiedyś mi wspominał to teraz stwierdził że muszę wytrzymać i obędzie się bez sterydów ;/a juz widze na suwaczku ze 34 tydz, to super tydzien, jeszcze 2 tyg i bedzie extra dasz rade, a ty masz skurcze? dostałaś zastrzyki na pluca?
Hej, ja brałam 3x2 przez 8 dni, skończyłam wczoraj i potem znowu badanie moczu...Czy bralyscie Furagin coś takiego w związku z infekcja układu moczowego?
Spokojnie. To już ma prawo się organizm przygotowywać. Ja w pierwszej ciąży od 33 tc chodziłam z rozwarciem na palec i odnosiła do 37+5. Na pewno będzie wszystko dobrze!!W poniedziałek ;/ i już się boje ;( lekarz cały czas twierdzi żeby wytrzymać do 34 to będzie dobrze ,ale mnie wydaje się tak mało oby chociaż do 36 tak jak synka urodziłam
to znaczy ze jest w miare ok i uwaza ze donosisz, mi dzis dwoch lekarzy ma przyjeciu powiedzialo ze sterydy koniecznie, bo dobrze to nie wygląda. Jakby mieli nadzieje ze donosze to tez pewnie by mi nie dali. Bedzie dobrze, oszczedzaj sie, a jak cos to jedz na IP.Nie, właśnie ostatnio pytałam bo kiedyś mi wspominał to teraz stwierdził że muszę wytrzymać i obędzie się bez sterydów ;/
ja nie wspomne o sobie, 2 miesiace w szpitalu z rozwarciem a urodzilam w 41tygSpokojnie. To już ma prawo się organizm przygotowywać. Ja w pierwszej ciąży od 33 tc chodziłam z otwarciem na palec i odnosiła do 37+5. Na pewno będzie wszystko dobrze!!
To zależy od szpitala i lekarza moim zdaniem. Zależy jak trafisz. Mi też podawali sterydy to było w 27 tyg.to znaczy ze jest w miare ok i uwaza ze donosisz, mi dzis dwoch lekarzy ma przyjeciu powiedzialo ze sterydy koniecznie, bo dobrze to nie wygląda. Jakby mieli nadzieje ze donosze to tez pewnie by mi nie dali. Bedzie dobrze, oszczedzaj sie, a jak cos to jedz na IP.
To niezły wynik, a były przy tym jakieś skurcze, robili Ci Ktg wtedy ?ja nie wspomne o sobie, 2 miesiace w szpitalu z rozwarciem a urodzilam w 41tyg