wojtyśka
Fanka BB :)
Jak możesz podaj namiary, też czegoś takiego szukamJa planuje zakup drewnianego, mam już wstępnie wybrane w zestawie z komoda i przewijakiem wraz z wszystkimi akcesoriami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak możesz podaj namiary, też czegoś takiego szukamJa planuje zakup drewnianego, mam już wstępnie wybrane w zestawie z komoda i przewijakiem wraz z wszystkimi akcesoriami.
Jest ciężko, nie ukrywam, ale świadomość, że robisz to dla dziecka daje siłę... byle do 30 tyg a potem to już z gorki, każdy dzień dużo daje Maluchowi. U mnie w 27 podali strerydy na rozwój płuc więc gdyby cos sie miało wydarzyc jest wieksza szansa na samodzielny oddech, pocieszam się, że dobry szpital i będzie ok juz na tym etapieDziewczyny współczuję Wam tego leżenia i modlę się żebym sama nie musiała leżeć, ja nawet zauważyłam że jak jestem w pracy lepiej się czuję bo nie skupiam sie na tym co mnie boli, wiadomo że jakby mi coś bardzo dokuczało to tak ale w domu lekkie ukłucie i już myślę żeby tylko nic się nie działo, także nawet nie wyobrażam sobie jak musi być Wam ciężko nawet psychicznie
Znalazłam na allegro cos takiego Link do: BABY-RAJ*19el -ZESTAW POŚCIELI I MEBLI DLA DZIECKAJak możesz podaj namiary, też czegoś takiego szukam
Musi być dobrze trzeba być dobrej myśli. Jaka długa jest szyjka teraz ?Ja dziś 21 tc i jeszcze sporo do odliczania, w środę mam kontrolę po szwie, mam nadzieję że ok.
To podobnie jak u mnie...Prsed szwem na przyjęciu miałam 14mm. Po szwie przed wypisem że szpitala miała 19mm
Mnie bardzo pomaga wyznaczanie takich celów... mój pierwszy to był 30, potem 32 to już jutro i kolejny 34@Daria33u mnie do 30 tyg jeszcze ponad dwa tygodnie, pierwszy mój cel czyli 28 już w środę więc coraz lepiej coraz bliżej
Mam podobnie. Ja wyznaczyłam sobie 30, potem 34 i 36 jako cele - wyznaczając je sobie łatwiej dzielić te tygodnie, które pozostałyMnie bardzo pomaga wyznaczanie takich celów... mój pierwszy to był 30, potem 32 to już jutro i kolejny 34