Patka010890
Fanka BB :)
Pecherz plodowy wpukla się w kanał szyjki do wysokości szwu także wnioskuje że nie jest zamknięta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze..Patka no to trzymam kciuki mocno za Ciebie, bedzie dobrze, daj znać co Ci beda mowić w tym szpitalu.Pecherz plodowy wpukla się w kanał szyjki do wysokości szwu także wnioskuje że nie jest zamknięta
U mnie od początku ten pęcherz wpukla się w kanał szyjki nawet jak miała 24mm to juz się wpuklal, mam ewidentnie ostra niewydolność szyjkio kurcze..Patka no to trzymam kciuki mocno za Ciebie, bedzie dobrze, daj znać co Ci beda mowić w tym szpitalu.
Kochana jutro dadzą Ci kroplówki wszystko się uspikoi i donosisz do terminu jak każda z Nas !!! Trzymam mocno mocno kciuki !!! Daj znać co jutro Ci powiedzą !Pecherz plodowy wpukla się w kanał szyjki do wysokości szwu także wnioskuje że nie jest zamknięta
Właśnie taka mam nadzieję i na to liczę!Kochana jutro dadzą Ci kroplówki wszystko się uspikoi i donosisz do terminu jak każda z Nas !!! Trzymam mocno mocno kciuki !!! Daj znać co jutro Ci powiedzą !
Musi być dobrze !!
Dziękuję, musi być dobrze!Patka inaczej być nie moze tez trzymam kciuki żeby było wszystko ok u mnie też było nie ciekawie a w piątek zacznę 36 tydz. Jak dobrze pojdzie tak czy inaczej myślę że jak bym urodziła teraz to i tak już będzie ok