reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Gratulacje[emoji4] [emoji110]Hej ja dzisiaj kończę 28 tydzień! To był mój pierwszy cel, aby dotrwać. Teraz kolejny cel to skończony 30.
Dorotea.
Hej ja dzisiaj kończę 28 tydzień! To był mój pierwszy cel, aby dotrwać. Teraz kolejny cel to skończony 30.
Gratuluję U nas w ostatnią niedzielę nam minęło Teraz to już myślę o 38 tygodniu optymistycznie
kluseczka89
super!!! gratuluje, ja tez czekam na swój 28tydzHej ja dzisiaj kończę 28 tydzień! To był mój pierwszy cel, aby dotrwać. Teraz kolejny cel to skończony 30.
Patka010890
Jesteś moja bohaterka, motywatorka i wzorem do naśladowania,a do tego mega silna kobietą bez kitu!Mi szyjki nie mierzą badają tylko czy rozwarcie nie postępuje i czy skurczy nie mam.
Podziwiam i wierzę że i mi się uda z moja beznadziejna szyjka jak najdłużej bo jak widać da się
A powiedz mi jeszcze tylko jak wyglądała u Ciebie kwestia korzystania z toalety? Mogłaś sama wstawać?
Patka010890
Patka010890
Super, gratuluję!Hej ja dzisiaj kończę 28 tydzień! To był mój pierwszy cel, aby dotrwać. Teraz kolejny cel to skończony 30.
Ja do swojego też odliczam
sorenlorenson
@Natalia91 gratuluję, ja też odliczam dzisiaj zaczynam 26 wiec jeszcze dwa tygodnie
@Majcyss u Ciebie już finisz nawę jakby coś sie zaczęło to myślę że jesteście bezpieczni
@Majcyss u Ciebie już finisz nawę jakby coś sie zaczęło to myślę że jesteście bezpieczni
reklama
G_Dominika
Chyba każda tutaj odlicza i wyznacza sobie kolejne tygodnie - cele do osiągnięcia. Mi przychodzi na myśl porównanie do gry komputerowej, w której osiąga się kolejne leveleSuper, gratuluję!
Ja do swojego też odliczam
Podziel się: