Patka010890
Fanka BB :)
@Mikasa7Pelne tygodnie koncze w srody
Wizyty na nfz mam niestety co miesiac... narazie lekarz (bo teraz inny prowadzi ciaze,mlody) podchodzi sceptycznie. Powiedzial,ze skoro.syna donosilam mimo wszystko,to teraz bedzie ok... teraz jak cos sie pogorszy mam nadzieje,ze zmieni czestotliwosc spotkan,a jak nje to bede gdzies prywatnie chodzila.
Teoretycznie lekarz pod koniec istatniej wizyty stwierdzil,ze jednak ujsvie zamkniete. Mam trzy zdjecia szyjki, na pierwszym ewidentnie rozwarte,na dwoch pozostalych zamkniete. A lekarz wzial to na wesolo,bo taki jest...wiec kolejna wizyta mam nadzieje mnie uspokoi,a teraz wiecej sie oszczedzam,bo tyle moge zrobic
To dzień po mnie, bo ja we wtorki kończę pełne tygodnie
U mnie też czasem pęcherz się wpukla czasem nie, podobno to zależy od pory dnia, zrelaksowania szyjki itp, także na następnej wizycie może być już wszystko okej u Cb
A co do opieki w ramach NFZ to ciężko mi cokolwiek powiedzieć bo obie ciążę prowadzę u tego samego Gina prywatnie , ja mam ten plus że mam pakiet opieki zdrowotnej i większość badań + wizyty mam darmowe...pamietaj zawsze możesz jechać na SOR jak coś Cię zaniepokoi