G_Dominika
Fanka BB :)
Czasem wpadnie dużo daje. Wiem po sobie przestaję być wtedy taką marudą.Tez tak mam... juz jedna ciaza z 3,5 miesiecznym lezeniem za mna...wtedy bylo jeszcze ciezej, bo maz mial inna prace,dluzej poza domem. Mieszkalam z rodzicami, nie wychodzilam z pokoju, nie mialam tv... myslalam,ze w tej ciazy bedzie inaczej. No coz. Udalo sie zajsc w I cyklu staran, 20 tygodni ciazy bylo super, nie czulam sie zle, cwiczylam wieeec...chyba nie mozna narzekac, bo moglo byc gorzej kazda z nas ma slabsze chwile,ale damy rade ja czuje sie bardzo wspierana od kiedy moge sie tu Wam "wypisac" i wiem,ze wszystkie razem bedziemy silniejsze bo w koncu nikt nie rozumie tak dobrze, jak osoby w podobnej sytuacji. Fajnie,ze jestescie milej niedzieli:*
Z zupełnie innej beczki. Dziś przeraził mnie wpis na popularnym blogu pełen bzdur, np. że biorąc w ciąży witaminy można zminimalizować ryzyko zespołu Downa. I pod tym same pozytywy... Dlatego tak myślę, że konieczna jest filtracja wszystkich informacji, które czytamy.
Z taką refleksją Was zostawiam na niedzielę. Odpoczywajcie