Agula_1991
Fanka BB :)
Kochana jak ja Ci zazdroszcze tych tyg! Masz już ciążę donoszona, a z waga to jest roznie przecież pomiar z USG może byc +/- 0,5 kg u mnie mały urodzil się prawie 200 gram większy, będzie dobrze tym bardziej ze od wizyty minęło już pare dni i niech mała jeszcze trochę posiedzi w brzuszku a z tym radzeniem sobie to wszystko ogarnięcie, to na początku bedzie trudne ale szybko wpadniecie w rytm,!! Pisz nam tu gdyby zaczelo się coś dziac, bedziemy trzymać kciuki! Ale mała pewnie poczeka do marca, dzieci z marca sa grzeczne
Dziękuje za miłe słowa, w końcu odetchnęłam zaczęłam nawet się trochę już ruszać, chociaż początki po tak długim leżeniu były ciężkie. Kręciło mi się w głowie i robiło słabo. Wczoraj będąc na ktg rozmawiałam z fajna położna której dwójka wnucząt urodziła się z hipotrofia- mówiła ze bardzo szybko nadrobiły zaraz po urodzeniu. Zreszta biorę pod uwagę fakt ze po pierwsze ja jestem bardzo bardzo drobna- stad tyle problemów z ciąża jak i to, ze usg na tym etapie ciąży nie jest już tak dokładne.
Trzymam za Was mocno kciuki, przede wszystkim za zdrówko waszych maluszków, ale i za to, żeby ten czas szybko Wam minął
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom