reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Kazał mi wytrzymać minimum do 34 a tu tyle tyg jeszcze przede mną ;( ale damy radęA powiedz mi czy ty czulas ten pessar? Ja jak wkładam luteine to go czuje. I to tak dość nisko
Mówił że jak będę wkładać luteline to może będę go czuła,w pierwszej ciąży czułam nieraz wyżej nieraz niżej w zależności jak się ułożył i w jakiej pozycji wkładałam luteline
A mierzą Wan teraz szyjki ? w jakim stanie macie ile cm
I czy robicie co jakiś czas ten wymaz bo się właśnie zastanawiam bo mi nic narazie nie kazał ,a może tak na własną rękę sprawdzić i co ile trzeba powtarzac
Agatka29
Kochana musimy dać radę !!! Mam nadzieję że wszystkie wytrzymamy do jakiegoś bezpieczenego tyg. !U mnie to nawet nie wiem jak ta szyjka wygląda ale chyba kiepsko. Teraz to modle się żeby jakichś skurczy nie było. Mi zostało 8 tyg do 34 niby niedużo a jednak
Ale nie masz rozwarcia wzzystws pozamykane ?
reklama
Agatka29
Kochana a w domu jesteś? Czy jeszcze w szpitalu? A często odczuwałas te skurcze? Będzie dobrze chyba k.d.30 miała rozwarcie i jest już w ładnym tyg ciąży dobrze pamiętam?Mam ostatnie skurcze zrobiły mi rozwarcie dokładnie nie wiem jakie jest ale ponoć jest. W ciągu tygodnia mi się zrobiło.
Podziel się: