Agatka29
Fanka BB :)
Nie dziękuję żeby nie zapeszycTrzymam kciuki zeby Tobie szybko zlecialo i zebys mogla pisac jak ja [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję żeby nie zapeszycTrzymam kciuki zeby Tobie szybko zlecialo i zebys mogla pisac jak ja [emoji4]
Mnie na szczęście sny koszmary juz tak nie mecza ,ale na początku ciąży to codziennie jakieś głupoty mi się śniłyTez marze o takim scenariuszu
A poki co meczy mnie bezsennosc, a jak juz zasne to mam koszmary ciazowo-porodowe :/
dobrze, ze masz pessar, jesteś zabezpieczonaA ja od wczoraj z pessarem. Strasznie się w tym szpitalu czuje jeszcze 2 tyg i odpoczne trochę psychicznie. Pielęgniarka powiedziałam ze w 28 tyg dużo dzieciaczków się rodzi dostałam tez sterydy tak ze tez gdzies mi lżej. Ale narazie dopiero 26 tydz kończę tak ze niech jeszcze pierdole siedzi w brzuchu.
Będzie dobrze,kiedy domku Cię wypiszą?A ja od wczoraj z pessarem. Strasznie się w tym szpitalu czuje jeszcze 2 tyg i odpoczne trochę psychicznie. Pielęgniarka powiedziałam ze w 28 tyg dużo dzieciaczków się rodzi dostałam tez sterydy tak ze tez gdzies mi lżej. Ale narazie dopiero 26 tydz kończę tak ze niech jeszcze pierdole siedzi w brzuchu.