reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

kociatka względy zdrowotne, ja bym wolała normalnie urodzić, blizny by nie było które u mnie goją się paskudnie i potem pozostają okropne na wieki wieków, a od urodzenia mam problemy ze wzrokiem, w sumie dwie wady, nie wskazane mi rodzenie, wzrok może mi się kompletnie posypać a chcę jeszcze trochę oczkami świata pooglądać...

Maqnio powodzenia!!! i zaciskam &&&&&

reklama
Hejka dziewczyny....jestem w 27 tc i czekam na dwójkę dzieciaków....martwię się bo na ostatniej wizycie okazało się że mam napięcie brzucha a szyjka skróciła mi się do 28mm... biorę już fenoterol, magnez i luteinę dopochwowo.... czy 28mm to jest mało?? czy normalnie na ten okres ciąży??? mój gin za dużo mi nie powiedział tylko tyle że muszę dużo leżeć...

#rabbit#witaj! ja trafiłam do szpitala z podobnymi objawami i szyjką 3 cm, nie jest to dobry objaw, ale tragedii nie ma, po 8 dniach leżenia w szpitalu wypuścili mnie z fenoterolem i zaleceniem oszczędzania się, zakazem sprzątania i kochania ;-) szyjka wydłużyła się do 3,5 cm. Także więc leż i się oszczędzaj. Wydaje mi się, że powinna być dłuższa inaczej nie kazałby leżeć, ale nie martw się. Będzie dobrze :-) tylko się oszczędzaj

kociatka normalnie jestes nieoceniona!!!!!!dzieki kochana!!! zatem nie bede sie powatarzac, jutro szpital a potem juz tylko 4 kg szczęscia w moich ramionach!!! sprostuje tylko, ze nic pewnego, ze jutro rozwiąża ciaze, bo moj gin jest mega niezdecydowany, na pewno na dniach, tylko dokladnie jeszcze nie wiem kiedy. ps. maqnio-weterankę - chyba nicka sobie zmienie, dobre kochana, dobre:-)

trzymajcie za nas kciuki kochane!!! i my trzymamy za wszystkie krotkie szyjki, żeby donosiły swoje Babelki!!! a za ciebie kociatko to juz podwójnie, zeby wkoncu sie bujnęło!!!

reklama
#rabbit#mi jest cieżko z jednym, więc domyślam się że Ty już masz dosyć cieżko z 2. Siły i wytrwałości życzę. Jak tu zawitałam byłam właśnie w okolicy Twojego tygodnia i chciałam być tak daleko jak większość z tu obecnych, niewiedzieć kiedy zleciało do 35 :-) a teraz to już bym chciała być w tym terminie co to mam rodzić ;-) i tak oto sobie skracamy życie ;-)

brykam się połozyć, bo plecy bolą, już nie będę dziś zaglądać.
dobrej nocki życzę! słodkich senków papaty

Do góry