reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

kociatka względy zdrowotne, ja bym wolała normalnie urodzić, blizny by nie było które u mnie goją się paskudnie i potem pozostają okropne na wieki wieków, a od urodzenia mam problemy ze wzrokiem, w sumie dwie wady, nie wskazane mi rodzenie, wzrok może mi się kompletnie posypać a chcę jeszcze trochę oczkami świata pooglądać...

Maqnio powodzenia!!! i zaciskam &&&&&

reklama
Hejka dziewczyny....jestem w 27 tc i czekam na dwójkę dzieciaków....martwię się bo na ostatniej wizycie okazało się że mam napięcie brzucha a szyjka skróciła mi się do 28mm... biorę już fenoterol, magnez i luteinę dopochwowo.... czy 28mm to jest mało?? czy normalnie na ten okres ciąży??? mój gin za dużo mi nie powiedział tylko tyle że muszę dużo leżeć...

#rabbit#witaj! ja trafiłam do szpitala z podobnymi objawami i szyjką 3 cm, nie jest to dobry objaw, ale tragedii nie ma, po 8 dniach leżenia w szpitalu wypuścili mnie z fenoterolem i zaleceniem oszczędzania się, zakazem sprzątania i kochania ;-) szyjka wydłużyła się do 3,5 cm. Także więc leż i się oszczędzaj. Wydaje mi się, że powinna być dłuższa inaczej nie kazałby leżeć, ale nie martw się. Będzie dobrze :-) tylko się oszczędzaj

kociatka normalnie jestes nieoceniona!!!!!!dzieki kochana!!! zatem nie bede sie powatarzac, jutro szpital a potem juz tylko 4 kg szczęscia w moich ramionach!!! sprostuje tylko, ze nic pewnego, ze jutro rozwiąża ciaze, bo moj gin jest mega niezdecydowany, na pewno na dniach, tylko dokladnie jeszcze nie wiem kiedy. ps. maqnio-weterankę - chyba nicka sobie zmienie, dobre kochana, dobre:-)

trzymajcie za nas kciuki kochane!!! i my trzymamy za wszystkie krotkie szyjki, żeby donosiły swoje Babelki!!! a za ciebie kociatko to juz podwójnie, zeby wkoncu sie bujnęło!!!

reklama
#rabbit#mi jest cieżko z jednym, więc domyślam się że Ty już masz dosyć cieżko z 2. Siły i wytrwałości życzę. Jak tu zawitałam byłam właśnie w okolicy Twojego tygodnia i chciałam być tak daleko jak większość z tu obecnych, niewiedzieć kiedy zleciało do 35 :-) a teraz to już bym chciała być w tym terminie co to mam rodzić ;-) i tak oto sobie skracamy życie ;-)

brykam się połozyć, bo plecy bolą, już nie będę dziś zaglądać.
dobrej nocki życzę! słodkich senków papaty

Do góry