reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Będzie dobrze skoro cię nie skierowała do szputaka,a ile nasz rozwarcie ? Ze mną w oiepierws ciąży leżała dziewczyna która miała 2 cm rozwarcia id 33

Agula nie jestem lekarzem ale skoro masz nadczynnosc skurczowa to może lekarz się boi a ze u ciebie juz naprawdę wysoka ciaza to woli żebyś ja dolezala bez niczego. Mi zostało 4 tyg do tego 28 tyg i tez mi się to wydaje wiecznoscia :o k.d a czy ona tez leżała? Czy mogła chodzic?

Agula nie jestem lekarzem ale skoro masz nadczynnosc skurczowa to może lekarz się boi a ze u ciebie juz naprawdę wysoka ciaza to woli żebyś ja dolezala bez niczego. Mi zostało 4 tyg do tego 28 tyg i tez mi się to wydaje wiecznoscia :o k.d a czy ona tez leżała? Czy mogła chodzic?

Tylko ze u mnie ta czynność trwa nieustająco od 20 tc, ale rzeczywiście może się boi ze bardziej zaszkodzi tym pessarem niż pomoże jak ta szyjka jest teraz tak podatna. Ale w zeszłym tygodniu mówiła ze jak zejdzie do 15 mm to założy pessar- może to wpuklanie pęcherza zmienia postać rzeczy. No sama już nie wiem. Bardzo liczę na ta kroplówkę z magnezem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Od 24tc grozil jej porod zalozyli szew i wytrzymali jeszcze 4 tygodnie. Zapytalam jak funkcjonowala

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

Mi wtedy zalozyli szew w 23 tygodniu i po 3 dobach wszystko sie skonczylo. Wtedy marzylam o takim 28 tygodniu....

reklama
Do góry