reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Będzie dobrze skoro cię nie skierowała do szputaka,a ile nasz rozwarcie ? Ze mną w oiepierws ciąży leżała dziewczyna która miała 2 cm rozwarcia id 33

Agula nie jestem lekarzem ale skoro masz nadczynnosc skurczowa to może lekarz się boi a ze u ciebie juz naprawdę wysoka ciaza to woli żebyś ja dolezala bez niczego. Mi zostało 4 tyg do tego 28 tyg i tez mi się to wydaje wiecznoscia :o k.d a czy ona tez leżała? Czy mogła chodzic?

Agula nie jestem lekarzem ale skoro masz nadczynnosc skurczowa to może lekarz się boi a ze u ciebie juz naprawdę wysoka ciaza to woli żebyś ja dolezala bez niczego. Mi zostało 4 tyg do tego 28 tyg i tez mi się to wydaje wiecznoscia :o k.d a czy ona tez leżała? Czy mogła chodzic?

Tylko ze u mnie ta czynność trwa nieustająco od 20 tc, ale rzeczywiście może się boi ze bardziej zaszkodzi tym pessarem niż pomoże jak ta szyjka jest teraz tak podatna. Ale w zeszłym tygodniu mówiła ze jak zejdzie do 15 mm to założy pessar- może to wpuklanie pęcherza zmienia postać rzeczy. No sama już nie wiem. Bardzo liczę na ta kroplówkę z magnezem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Od 24tc grozil jej porod zalozyli szew i wytrzymali jeszcze 4 tygodnie. Zapytalam jak funkcjonowala

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

Mi wtedy zalozyli szew w 23 tygodniu i po 3 dobach wszystko sie skonczylo. Wtedy marzylam o takim 28 tygodniu....

reklama
Do góry