reklama
k.d.30
Fanka BB :)
Hej. Pozwolilam sobie dzisiaj opuscic lozko i poszlam z mama i dziecmi na powolny krotki spacer. samopoczucie od razu lepsze, cieplo, sloneczko. Mam tylko nadzieje ze nie bede tego zalowac. Lekarz juz nie kazal caly czas lezec tylko polegiwac wiec zobaczymy[emoji6]
k.d.30
Nie mowil ze jest zamkniete tylko ze sie nie powieksza. Stanelo w miejscu ale nie spytalam ile ma. to ze sie nie powiekszylo bylo dla mnie najważniejsze[emoji4]i mala juz nie napiera na szyjke wiec jest szansa ze sie zamknie za dwa tygodnie.kontrolK.d powiedz ty juz miałaś rozwarcie i ci się cofnelo?
A wcześniej napierala główka? U mnie właśnie naciska chciała bym żeby przestała boje się nawet do wc iść wszystkiego się boje mam wrażenie ze z każdym dniem coraz bardziej. Przeczytalam trochę stron z z początków tego wątku pociesza mnie fakt ze niektóre dziewczyny miały duuuuzo gorsze sytuacje niż my tutaj lekarze dawali szanse dotrwac do 27-28 tyg a one przenosily albo dotrwaly do 36-38 tyg pocieszające to jest
k.d.30
Jeszcze 2 tygodnie temu napierala dlatego lekarz ostrzegal ze porod moze byc w kazdej chwili a teraz jest dobrze.A wcześniej napierala główka? U mnie właśnie naciska chciała bym żeby przestała boje się nawet do wc iść wszystkiego się boje mam wrażenie ze z każdym dniem coraz bardziej. Przeczytalam trochę stron z z początków tego wątku pociesza mnie fakt ze niektóre dziewczyny miały duuuuzo gorsze sytuacje niż my tutaj lekarze dawali szanse dotrwac do 27-28 tyg a one przenosily albo dotrwaly do 36-38 tyg pocieszające to jest
Współczuje znam ten bol. Damy rade, wytrzymamy, musimy [emoji4]
reklama
Podziel się: