reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

U nas tez piękne słoneczko:sad: aż chciało by sie wyjść chociaż na chwilę. Wszyscy mówią jeszcze będziesz tęsknić za tym lezeniem. Absolutnie jestem pewna że nie zatesknie nigdy.

reklama
Ja też wole być zmęczona robieniem czegoś,przecież to leżenie jest męczące niż nie jedna praca i jeszcze stres o każdy tydzień ,mój synek jednak wrócił ze spacerku teściowa co wziela na chwilkę

Hej. Pozwolilam sobie dzisiaj opuscic lozko i poszlam z mama i dziecmi na powolny krotki spacer. samopoczucie od razu lepsze, cieplo, sloneczko. Mam tylko nadzieje ze nie bede tego zalowac. Lekarz juz nie kazal caly czas lezec tylko polegiwac wiec zobaczymy[emoji6]

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

Leżenie jak leżenie najgorszy jest właśnie ten strach o malenstwo:( ehhh moja juz tydzień nie chodzi do szkoły bo straszna grypa panuje i juz mamy się powoli dosc a tu przed nami 2 tyg ferii juz się boje:szok:;)

K.d powiedz ty juz miałaś rozwarcie i ci się cofnelo?
Nie mowil ze jest zamkniete tylko ze sie nie powieksza. Stanelo w miejscu ale nie spytalam ile ma. to ze sie nie powiekszylo bylo dla mnie najważniejsze[emoji4]i mala juz nie napiera na szyjke wiec jest szansa ze sie zamknie za dwa tygodnie.kontrol

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

A wcześniej napierala główka? U mnie właśnie naciska chciała bym żeby przestała boje się nawet do wc iść wszystkiego się boje mam wrażenie ze z każdym dniem coraz bardziej. Przeczytalam trochę stron z z początków tego wątku pociesza mnie fakt ze niektóre dziewczyny miały duuuuzo gorsze sytuacje niż my tutaj lekarze dawali szanse dotrwac do 27-28 tyg a one przenosily albo dotrwaly do 36-38 tyg pocieszające to jest

A wcześniej napierala główka? U mnie właśnie naciska chciała bym żeby przestała boje się nawet do wc iść wszystkiego się boje mam wrażenie ze z każdym dniem coraz bardziej. Przeczytalam trochę stron z z początków tego wątku pociesza mnie fakt ze niektóre dziewczyny miały duuuuzo gorsze sytuacje niż my tutaj lekarze dawali szanse dotrwac do 27-28 tyg a one przenosily albo dotrwaly do 36-38 tyg pocieszające to jest
Jeszcze 2 tygodnie temu napierala dlatego lekarz ostrzegal ze porod moze byc w kazdej chwili a teraz jest dobrze.
Współczuje znam ten bol. Damy rade, wytrzymamy, musimy [emoji4]

w57ve6hhinlv2nr8.png

qb3cj44jybur1noz.png

reklama
Do góry