Nie jeżdżę autem bo mam mega skurcze podczas jazdy autemDlaczego?
reklama
Martyna040290
Aktywna w BB
Mi przy twardnieniach lekarz nawet zabronił prowadzić auto.
Już sobie załatwił ufffA ja znowu wręcz przeciwnie... jeżdżę i to nawet sporo. Brzuch mi nie twardnieje za kierownica więc ufff
Joko - to może mąż weźmie wolne 2 dni?
Lovi23
Fanka BB :)
No to dobrzeJuż sobie załatwił ufff
Widzisz?! Ja w samochodzie to normalnie skurcz za skurczem.Mi przy twardnieniach lekarz nawet zabronił prowadzić auto.
Ale tak się wkurzyłam tym przekladaniem wizyt i jak nie miałam twardnien przez 3 dni tak teraz twardnienia mam znów...
Evelina87r
Przy szyjce i twardnieniach lekarz tez mi zabronil autem jezdzic. Dziury, garby itp. No i schody tez ryzykowne wiec zakaz. Dobrze ze jeszcze tylko 14dni uffff
Martyna040290
Aktywna w BB
Dziewczyny jak to jest z tymi przyjęciami do szpitala? Jak pojadę na Czerniakowską to nie będą robić problemów? Jestem z Błonia i bliżej mam kilka szpitali ale wolałabym ich unikać. Czy któraś z Was była na Czerniakowskiej?
kasia2309
Dziewczyny po wizycie wszystko dobrze [emoji4] na jakiś czas mogę odetchnąć [emoji6]
Mi gin jeszcze tłumaczył, że u pierworódek częściej są stawiania, bo macica nie chce poddać się rozciąganiu.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi gin jeszcze tłumaczył, że u pierworódek częściej są stawiania, bo macica nie chce poddać się rozciąganiu.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
___Asia...
Ja nie byłam. Ale teoretycznie możesz pokazac sie na kazdej IP. Jesli nie beda mieli miejsc, to wtedy moga odesłać gdzie indziej.Dziewczyny jak to jest z tymi przyjęciami do szpitala? Jak pojadę na Czerniakowską to nie będą robić problemów? Jestem z Błonia i bliżej mam kilka szpitali ale wolałabym ich unikać. Czy któraś z Was była na Czerniakowskiej?
Podziel się: