reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dziewczyny, a miewacie czasem tak, że dzidzia was kopie strasznie nisko, mnie dosłownie wczoraj łaskotało w pochwie od jej ruchów, czy to moze być niebezpieczne dla szyjki?

Dziewczyny, a miewacie czasem tak, że dzidzia was kopie strasznie nisko, mnie dosłownie wczoraj łaskotało w pochwie od jej ruchów, czy to moze być niebezpieczne dla szyjki?

Ja tak mam odkad jest tak nisko. Czuje jakby w pachwinie mi sie wiercila. Ale u mnie jest od 30tc juz odwrocona wiec to nie kopniaki a wiercące się recę i glowka. Szyjki mi to nie skraca, bo większość czasu lezę zeby zmniejszyc dzialanie grawitacji.

Ja tak mam odkad jest tak nisko. Czuje jakby w pachwinie mi sie wiercila. Ale u mnie jest od 30tc juz odwrocona wiec to nie kopniaki a wiercące się recę i glowka. Szyjki mi to nie skraca, bo większość czasu lezę zeby zmniejszyc dzialanie grawitacji.

U mnie ma sporo miejsca wiec musiała
Się akurat tak nisko ułożyć, bo wcześniej wyżej czułam jej ruchy. Ja prowadzę raczej oszczędny /leniwy, ale nie leżący tryb życia- w przyszłym tygodniu mam wizytę i zobaczymy jak tam się miewa szyjka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja tak czuje bardzo nisko bo mam nisko brzuch, strasznie mi tupala po szyjce i balam sie ze sie skróci ale na szczęście nie

To daj koniecznie znać, tyle ze ja dopiero 24 tc. Ale skrobie mnie bardzo nisko :( A wizytę mam w przyszłą środę dopiero

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też bardzo nisko. Tam przeważnie czuję ruchy. Wyżej to tylko jak się schylę lub nagle zmienię pozycję to kopa dostaję. Ostatnio mała była już główką w dół, więc pewnie dlatego tak nisko ją czuję.

Ja też czuję ruchy bardzo nisko. Dopóki maluch nie jest naprawdę bardzo nisko i nie napiera na szyjkę to jest ok [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dziewczyny jutro jednak wybiorę się do szpitala. Niech mnie porządnie zbadają, zrobią ktg i zobaczą dlaczego mam te twardnienia. Przecież jakiś powód musi być. Zobaczymy czy mnie zostawią czy nie

Do góry