Trzymamy kciuki za same dobre wieści!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]No to dzisiaj ja wizytuję... Zobaczymy jakie rewelacje przyniosę [emoji33]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I czekamy na informacje!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki za same dobre wieści!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]No to dzisiaj ja wizytuję... Zobaczymy jakie rewelacje przyniosę [emoji33]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, a miewacie czasem tak, że dzidzia was kopie strasznie nisko, mnie dosłownie wczoraj łaskotało w pochwie od jej ruchów, czy to moze być niebezpieczne dla szyjki?
Ja tak mam odkad jest tak nisko. Czuje jakby w pachwinie mi sie wiercila. Ale u mnie jest od 30tc juz odwrocona wiec to nie kopniaki a wiercące się recę i glowka. Szyjki mi to nie skraca, bo większość czasu lezę zeby zmniejszyc dzialanie grawitacji.
ja tak czuje bardzo nisko bo mam nisko brzuch, strasznie mi tupala po szyjce i balam sie ze sie skróci ale na szczęście nieDziewczyny, a miewacie czasem tak, że dzidzia was kopie strasznie nisko, mnie dosłownie wczoraj łaskotało w pochwie od jej ruchów, czy to moze być niebezpieczne dla szyjki?
Ja też czuję tak bardzo nisko!!! Zobaczymy jaki to ma wpływ na szyjkę w czwartek!Dziewczyny, a miewacie czasem tak, że dzidzia was kopie strasznie nisko, mnie dosłownie wczoraj łaskotało w pochwie od jej ruchów, czy to moze być niebezpieczne dla szyjki?
Ja też czuję tak bardzo nisko!!! Zobaczymy jaki to ma wpływ na szyjkę w czwartek!
U mnie też bardzo nisko. Tam przeważnie czuję ruchy. Wyżej to tylko jak się schylę lub nagle zmienię pozycję to kopa dostaję. Ostatnio mała była już główką w dół, więc pewnie dlatego tak nisko ją czuję.To daj koniecznie znać, tyle ze ja dopiero 24 tc. Ale skrobie mnie bardzo nisko A wizytę mam w przyszłą środę dopiero
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też czuję ruchy bardzo nisko. Dopóki maluch nie jest naprawdę bardzo nisko i nie napiera na szyjkę to jest ok [emoji4]Dziewczyny, a miewacie czasem tak, że dzidzia was kopie strasznie nisko, mnie dosłownie wczoraj łaskotało w pochwie od jej ruchów, czy to moze być niebezpieczne dla szyjki?