Ooooo bardzo ładnie!!! Ty z tym rozwarciem to ile już leżysz!?! Czyli prawie do końca 39 tc będą Cię trzymać?! Jakieś jeszcze zalecenia?!?Ja po wizycie.Mały waży 2720 gramów,rozwarcie mam na 2-3cm.Jak się nic nie podzieje to 1 grudnia mają mi wywoływać poród żeby się infekcja nie wdała.Luteine mam odstawic.
reklama
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Koncowka 38.Lezec i jak zacznie sie cos dziac to od razu jechac.Rozwarcie mam juz 8 tygodni.Ooooo bardzo ładnie!!! Ty z tym rozwarciem to ile już leżysz!?! Czyli prawie do końca 39 tc będą Cię trzymać?! Jakieś jeszcze zalecenia?!?
Czyli cały czas masz leżeć?! No to trzymamy kciuki za Was!!!!!!Koncowka 38.Lezec i jak zacznie sie cos dziac to od razu jechac.Rozwarcie mam juz 8 tygodni.
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Jeszcze maksymalnie 11 dni i będzie po wszystkimCzyli cały czas masz leżeć?! No to trzymamy kciuki za Was!!!!!!
SuuuuuuuperJeszcze maksymalnie 11 dni i będzie po wszystkim
___Asia...
Fanka BB :)
U mnie tez dobre wieści. Szyjka trzyma nadal 28mm. Żadnych nowych zaleceń. Dostałam juz listę badań do porodu do zrobienia przed świetami. O mamo jaka długa! O wiele wiecej niz 4 lata temu. Finrynogen? Nie kojarze tego zupełnie.
Cudownie!!! Super rozpoczęty poniedziałek!!! Oby cały tydzień obfitował w dobre wieści!!U mnie tez dobre wieści. Szyjka trzyma nadal 28mm. Żadnych nowych zaleceń. Dostałam juz listę badań do porodu do zrobienia przed świetami. O mamo jaka długa! O wiele wiecej niz 4 lata temu. Finrynogen? Nie kojarze tego zupełnie.
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Same przedświąteczne prezentyHahaha no faktycznie zrobilam zdjęcie będę mieć dowód... Ja jakby był taki niedobry jak ja dla Niego przez te miesiące to bym mu na pewno dowaliła (tylko nie w brzucho moje kochane)....
Linka!!!! Cudownie czyli norma!!!!! I porod przed świętami!!!! Wow...
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Same pozytywneNo to dzisiaj ja wizytuję... Zobaczymy jakie rewelacje przyniosę [emoji33]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: