reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja po wizycie.Mały waży 2720 gramów,rozwarcie mam na 2-3cm.Jak się nic nie podzieje to 1 grudnia mają mi wywoływać poród żeby się infekcja nie wdała.Luteine mam odstawic.
Ooooo bardzo ładnie!!! Ty z tym rozwarciem to ile już leżysz!?! Czyli prawie do końca 39 tc będą Cię trzymać?! Jakieś jeszcze zalecenia?!?

reklama
U mnie tez dobre wieści. Szyjka trzyma nadal 28mm. Żadnych nowych zaleceń. Dostałam juz listę badań do porodu do zrobienia przed świetami. O mamo jaka długa! O wiele wiecej niz 4 lata temu. Finrynogen? Nie kojarze tego zupełnie.
Cudownie!!! Super rozpoczęty poniedziałek!!! Oby cały tydzień obfitował w dobre wieści!!

reklama
Do góry