reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja po wizycie.Mały waży 2720 gramów,rozwarcie mam na 2-3cm.Jak się nic nie podzieje to 1 grudnia mają mi wywoływać poród żeby się infekcja nie wdała.Luteine mam odstawic.
Ooooo bardzo ładnie!!! Ty z tym rozwarciem to ile już leżysz!?! Czyli prawie do końca 39 tc będą Cię trzymać?! Jakieś jeszcze zalecenia?!?

reklama
U mnie tez dobre wieści. Szyjka trzyma nadal 28mm. Żadnych nowych zaleceń. Dostałam juz listę badań do porodu do zrobienia przed świetami. O mamo jaka długa! O wiele wiecej niz 4 lata temu. Finrynogen? Nie kojarze tego zupełnie.
Cudownie!!! Super rozpoczęty poniedziałek!!! Oby cały tydzień obfitował w dobre wieści!!

reklama
Do góry