reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Nie... Ale chcialabym [emoji3]

1511174818-9d79d15ab602dd5f-aaaaaa.png
To mi sie popierniczylo że ty masz termin na 24... Ja mam na 28.12

reklama
Nie związanej z szyjką... Dziś wstałam rano i zobaczyłam że mam takiego krwiaczka na brzuchu w miejscu gdzie kiedyś miałam kolczyk w pępku... I oczywiście już schiz czy mnie w nocy mąż noga albo ręką nie uderzył przez sen... Krwiaczek jest wielkości pestki arbuza między "wejściem a wyjściem" kolczyka... Dodam że kolczyk ostatnio miałam z 10 lat temu ale dziurka nie była zarośnięta... A ja jako stara panikara już się stresuję... Czy słusznie!?

Nie martwiłabym się tym, skóra w miejscu kolczyka ma inna strukturę, a ciąża powoduje duże napięcia, szczególnie w okolicy pępka. Nie martw się :)!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lienka u mnie AFI bez zmian nawet 21 a było 22 więc oki. Wczoraj się przestraszyłam bo miałam podczas KTG spadek tętna małego.KTg miałam robione na plecach o chyba coś ucisnelo .Daj znać co u Ciebie
Afi masz takie optymistyczne ku spadkowi...super. Ktg mi raz tez spadło i pokazało na chwile 80 ake to.dlatego że młoda uciekła a aparat moje tętno złapał podibno. Ja miałam afi 28 prawie a dziś!!!! Jupiiii 15 !! Szyjka trzyma zamkniętą. IZA waży 2100 , 37 centyl więc średnia jest, a jak na matkę cukrzycowa to się dobrze prowadzę! W 38 tygodniu będę miala wywoływany poród ze względu na cukrzycę...czyli między 18.12 a 22.12 :) same Świąteczne prezenty :)

A już się bałam że mi mąż w nocy "dowalił" bo on śpi jak dziecko... Mimo dużego łóżka...
To Ty może idź na obdukcję w razie co :p hihi a tak serio to myślę że spokojnie możesz poczekać do wizyty. I nie doszukuj się już na tym Twoim biednym umęczonym ciele kolejnych objawów, stara się jak może ;) 35 tygodni (?) potulnie i dzielnie znosi przecież taką piękną ciążę

reklama
Do góry