To mi sie popierniczylo że ty masz termin na 24... Ja mam na 28.12Nie... Ale chcialabym [emoji3]
reklama
Ale dokładnie w miejscu po kolczyku?! Taki zbieg okoliczności!!!!Joko to zmień te wkładki. A co do krwiaczka przy pępku to może to rozstęp się robi? One z początku są takie czerwone to może to.
PreglifeJaka to aplikacja?
skóra tam może być cieńsza i bardziej podatna. Tak mi się wydaje.Ale dokładnie w miejscu po kolczyku?! Taki zbieg okoliczności!!!!
Agula_1991
Fanka BB :)
Nie związanej z szyjką... Dziś wstałam rano i zobaczyłam że mam takiego krwiaczka na brzuchu w miejscu gdzie kiedyś miałam kolczyk w pępku... I oczywiście już schiz czy mnie w nocy mąż noga albo ręką nie uderzył przez sen... Krwiaczek jest wielkości pestki arbuza między "wejściem a wyjściem" kolczyka... Dodam że kolczyk ostatnio miałam z 10 lat temu ale dziurka nie była zarośnięta... A ja jako stara panikara już się stresuję... Czy słusznie!?
Nie martwiłabym się tym, skóra w miejscu kolczyka ma inna strukturę, a ciąża powoduje duże napięcia, szczególnie w okolicy pępka. Nie martw się !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
lienka
Fanka BB :)
Afi masz takie optymistyczne ku spadkowi...super. Ktg mi raz tez spadło i pokazało na chwile 80 ake to.dlatego że młoda uciekła a aparat moje tętno złapał podibno. Ja miałam afi 28 prawie a dziś!!!! Jupiiii 15 !! Szyjka trzyma zamkniętą. IZA waży 2100 , 37 centyl więc średnia jest, a jak na matkę cukrzycowa to się dobrze prowadzę! W 38 tygodniu będę miala wywoływany poród ze względu na cukrzycę...czyli między 18.12 a 22.12 same Świąteczne prezentyLienka u mnie AFI bez zmian nawet 21 a było 22 więc oki. Wczoraj się przestraszyłam bo miałam podczas KTG spadek tętna małego.KTg miałam robione na plecach o chyba coś ucisnelo .Daj znać co u Ciebie
To Ty może idź na obdukcję w razie co hihi a tak serio to myślę że spokojnie możesz poczekać do wizyty. I nie doszukuj się już na tym Twoim biednym umęczonym ciele kolejnych objawów, stara się jak może 35 tygodni (?) potulnie i dzielnie znosi przecież taką piękną ciążęA już się bałam że mi mąż w nocy "dowalił" bo on śpi jak dziecko... Mimo dużego łóżka...
reklama
Podziel się: