reklama
Też taka wodnista?!Ja mam filomagB6 2x1
Też mam taką dziwną wydzielinę :/
___Asia...
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jaki preparat magnezowy stosujecie, wszyscy magne b6 3x2? mi moja ginekolog zaleciła aspargin 2x1 i nie wiem co lepsze
Mi magne b6 stawał w gardle. Teraz biore Magvit b6. Ta sama forma magnezu, tyle samo jonów, a jest w osłonce jelitowej. Niby ma mieć wtedy lepsza wchlanialnosc. I o wiele przyjemniej sie łyka.
Zależy od pory dnia, w ciągu dnia wkładka jest wilgotna, a wieczorem wydzielina biaława i lepka.Też taka wodnista?!
Żadnego swędzenia/pieczenia nic.
Czekam do wtorku do wizyty
___Asia...
Ilośc skurczy to temat wybitnie mglisty... 20 niby duzo, ale one moga nie wpływać na szyjke i wtedy sa zupełnie nieszkodliwe. Tez podobno szczupłe dziewczyny czuja o wiele bardziej skurcze, wiec trudno tu o „normę”. Ja miałam jedna noc, ze oka nie zmruzylam i skurcz po skurczy. Po czym okazało sie, ze szyjka nieco sie wydłużyła. A wczesniej sie skurczyła tez po jednym słabym dniu, wiec bądź tu człowieku mądry...
kasia2309
Aspargin jest ok, bo ma też potas, tylko 2x1 to dość mało, zwłaszcza jeśli masz skurcze.Dziewczyny, a jaki preparat magnezowy stosujecie, wszyscy magne b6 3x2? mi moja ginekolog zaleciła aspargin 2x1 i nie wiem co lepsze
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
___Asia...
No ja już schizuje czy to nie wody płodowe... Ale kurde nie jest tego dużo... Tylko te wkładki chyba do niczego... One są też białawe cały czas takie z luteiną... Maly turze się normalnie tj daje czadu....Zależy od pory dnia, w ciągu dnia wkładka jest wilgotna, a wieczorem wydzielina biaława i lepka.
Żadnego swędzenia/pieczenia nic.
Czekam do wtorku do wizyty
Czy Wy pakujecie coś więcej niż jest na wykazie że szpitala@lienka czy na Żelaznej nadal sa pampersy, chusteczki, krem do pupy i cała reszta? Mam przygotowane dla dziecka ubranka i nir wiem, czy jest sens pakować kosmetyki i pampki, jak nie musze... 4 lata temu wszystko było, chyba nawet Octanisept. Az sie dziwiłam, zd tego nie kradną na potęgę...
reklama
kasia2309
NieCzy Wy pakujecie coś więcej niż jest na wykazie że szpitala
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: