Po
Powodzenia!37+2
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!37+2
Bardzo te próby podwyzszone??? Twój prowadzący kazał ci jechać? ?? Daj znać!Jadę na izbę przyjęć bo mam podwyższone próby watrobowe ;/
Dlaczego musisz?To moja ma 2.4 i tak musze rodzic naturalnie...a tak się boje
Niestety mój lekarz twierdzi inaczej...Justa wskazaniem do cesarki jest poprzednia cesarka już chilociazby!
A kiepski stan blizny to już w ogóle..
Jutro kończę 35tcDlaczego musisz?
A w której tygodniu jesteś? Jeśli już końcówka to blizna powyżej 2mm jest ok.
Powodzenia!! Daj znać jak już będziesz coś wiedzieć.Jadę na izbę przyjęć bo mam podwyższone próby watrobowe ;/
Ale wiesz co, prawo jest takie że po cesarce kobieta ma prawo sama wybrać.Niestety mój lekarz twierdzi inaczej...
Tylko jak mam mu to powiedzieć. On mnie totalnie ignoruje...a w 35 tyg zmieniać lekarza to nierealneAle wiesz co, prawo jest takie że po cesarce kobieta ma prawo sama wybrać.
Może, podkreślam MOZE się zgodzić na próbę porodu sn, ale jeśli się boi o macicę, ma prawo wybrać cc.
Kurcze, mój od razu mnie spytał czy będę CHCIAŁA próbować psn , a potem jak zobaczył stan blizny to powiedział, że niestety to już nie mój wybór i on mnie nie dopuści do porodu :/Tylko jak mam mu to powiedzieć. On mnie totalnie ignoruje...a w 35 tyg zmieniać lekarza to nierealne