Wisieńka
Fanka BB :)
Mondy jesli blizna będzie za cienka albo w jakiś inny sposób zagrożona to mi powiedzą, że cc bo za duże zagrożenie ale jesli blizna będzie mocna , co nie oznacza, ze wytrzyma poród to ja mam decydować i wtedy podpisac oświadczenie, ze zdecydowałam się na sn z własnej woli. Ja wolę sn bo chcemy miec po roku kolejne dziecko a przy cc trzeba czekac 2 tata. Mam 35 lat i nie chcę czekać... Ale jesli nie bedzie wyjścia to trudno. Dlatego sama nie wiem co mam robić czy sn czy cc
Byłam dzis w kościele i mało nie zemdlałam taka tam była duchota. Maciek mnie wyprowadzał i kupił w sklepie obok pepsi zimną. Po niej jakoś doszłam do siebie i udało się wrócić do domu. Pol był w szkole jak się dowiedział był wściekły a ja czułam się dobrze... Kościół tez kilka kroków od domku.Prawda jednak, ze najadłam się strachu....
Byłam dzis w kościele i mało nie zemdlałam taka tam była duchota. Maciek mnie wyprowadzał i kupił w sklepie obok pepsi zimną. Po niej jakoś doszłam do siebie i udało się wrócić do domu. Pol był w szkole jak się dowiedział był wściekły a ja czułam się dobrze... Kościół tez kilka kroków od domku.Prawda jednak, ze najadłam się strachu....