No ja mam 26 tydz skończony wiec nie odpowiem,dzisiaj IDE do lekarza to zobacze ile moje dzieciaczki Ważą:-)jak na razie do tej pory są większe każde osobno niż dziecko w pojedynczej ciąży:-)Dziewczyny ile wasze maluszki ważyly w 28tc ? Moja waży 1150g to akurat?
reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Jestem w 29 tyg ciazy. 2 tyg temu szyjka miała 32 mm i była zamknięta. Jutro idę na kontrole. To moja druga ciąża. Z roczniakiem ciężko się położyć ale staram się odpoczywac.
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny,ja juz po wizycie dzieciaczki każde lekko ponad kilogram i b.ładnie się rozwijają,szew trzyma lekarz zadowolony.Ale jak na złość wyszła toxoplazmoza i dzisiaj juz jestem w szpitalu i będą jeszcze raz sprawdzać wynik toxo bo wcześniej nie miałam i jak cos to antybiotyk do końca ciąży:-(Juz dzisiaj tez podali mi sterydy na płuca dla maluszkow.
karolyn1987
Fanka BB :)
To trzymaj sie i odpoczywaj
No szew był dla mnie najważniejszy bo tu lekarze mi w szpitalu nie mówili ze obiecują ze będzie trzymał przy blizniakach a tu jak na razie trzyma:-)No to cos innego musiało się przypałętać,ale cóż trzeba wszystko przejść.Juz nie mogę się doczekać żeby zlecialo chociaż te 10 tyg i wtedy będzie super.Od leżenia to juz wszystko boli i dusi mnie,muszą tez mierzyć tętno bo wczoraj u lekarza było bardzo wysokie.Ahh zawsze cos w tej ciazy nam wyjdzie... ale dobrze ze sie tak opiekuja bedzie dobrze fajnie ze szew trzyma a tak sir martwilas i ze dzieci ładnie rosną
Merlie123
Zaangażowana w BB
Ja tez mam zawsze wysokie cisnienie u lekarza ale wynika to z tego ze po prostu sie bardzo denerwuje szyjka.. dlatego musiałam zakupić sprzet i mierzyc sobie w domu a w domku idealny juz nawet aspiryne mi moja gin przepisala ale ja nie bralam bo wiedzialam ze bardzo sie denerwuje przed wizyta także powiedz lekarzowi ze sie denerwujesz
reklama
No tak tez zrobilam bo w domu mam niskie ciśnienie i jak leże w szpitalu tez niskie:-)Ja tez mam zawsze wysokie cisnienie u lekarza ale wynika to z tego ze po prostu sie bardzo denerwuje szyjka.. dlatego musiałam zakupić sprzet i mierzyc sobie w domu a w domku idealny juz nawet aspiryne mi moja gin przepisala ale ja nie bralam bo wiedzialam ze bardzo sie denerwuje przed wizyta także powiedz lekarzowi ze sie denerwujesz
Podziel się: