reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja dopiero w sobotę dowiem się co i jak z moja szyjka ...

hchylhb820bsn4sa.png

A ja mam skończone 34 tc i trochę mi lżej. Ostatanie dni spędzam
Na przygotowaniach wyprawki wiec sie nie oszczędzam ale
Na razie nic mnie nie boli . Nie dźwigam jednak dużo chodzę ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Izuskam ja za tydzień zacznę 34 tc i też wtedy chyba trochę odetchnę ... Też powoli kończę wyprawkę ale ja wszystko przez internet zamawiam ... Dziś przyszla paczka z apteki i mam zamiar spakować torbę :D

hchylhb820bsn4sa.png

Fajnie macie
U mnie dziś skończony dopiero 31 tydzień. Dla małego mam już wszystko poprane, jeszcze troszkę do prasowania zostało. W tym tygodniu złoże też zamówienie z apteki.
Na razie powtarzam do synusia, że jeszcze 6 tygodni musi w brzuszku posiedzieć.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na koniec każdego dnia jestem cała w skowronkach że udało mi się kolejny dzień w dwupaku wytrzymać :) . Ale jak myślę że za 4 tygodnie już właściwie mogę rodzić to jakaś taka rozdygotana się czuje

hchylhb820bsn4sa.png

reklama
Fajnie macie dziewczyny :) ja dopiero zaczynam 23tc ... a gdzie tu chociaz do 36tc.. ja wizytę mam za 10dni , czekam z niecierpliwością

Do góry