Merlie pierwsza córka urodzona przez CC a do tego w sierpniu 2016 miałam wycinana endometrioze z blizny po CC, także ciecie tak samo jak przy cesarce i do tego musieli mi wszyć siatkę chirurgicznąMoge widzieć czemu masz cesarskie cięcie? Jaki powód?
reklama
Jouliettka
Fanka BB :)
Dziewczyny na jakim poziomie macie leukocyty? Bardzo Wam się podniosły w ciąży?
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Jouliettka
Mi właśnie wyszedł wynik 11,55,trochę dużo bo dwa tygodnie temu było 9.58. i mam podniesione odrobinkę neutrofile. Już tak miałam, neutrofile dość wysoko i leukocyty koło 13 ale wtedy miałam wirusowe zapalenie oskrzeli a teraz nie mam objawów infekcji. Czekam jeszcze na wyniki crp, TSH i ft4 to zobaczymy co wyjdzie.
Jouliettka
Agnes a jak idzie picie wody?
Ja miałam teraz też w wynikach neutrofile ponad normę. Lekarz nic nie powiedział. Czytałam że w 3 trymestrze to normalne.Agnes a jak idzie picie wody?
Piję cały czas wodę po trochę. Już ponad 2 litry dziś wypite. Jeszcze 1 litr i powinno być ok.
Izuskam
Mi właśnie wyszedł wynik 11,55,trochę dużo bo dwa tygodnie temu było 9.58. i mam podniesione odrobinkę neutrofile. Już tak miałam, neutrofile dość wysoko i leukocyty koło 13 ale wtedy miałam wirusowe zapalenie oskrzeli a teraz nie mam objawów infekcji. Czekam jeszcze na wyniki crp, TSH i ft4 to zobaczymy co wyjdzie.
Ja mam leukocyty 10.09 . Trochę tez wyższe a hematokryt i erytrocyty zaniżone ale nie wiem co to oznacza. Ginekolozka nic nie mówiła .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jouliettka
W ciąży te parametry często spadaja, gdy są dużo poniżej normy zalecają żelazo.Ja mam leukocyty 10.09 . Trochę tez wyższe a hematokryt i erytrocyty zaniżone ale nie wiem co to oznacza. Ginekolozka nic nie mówiła .
Jouliettka
Crp wyszło małe 1,6 więc to pewnie fizjologiczny wzrost. Jeszcze TSH i Ft4 i jutro wizyta u endokrynologa
reklama
Izuskam
Crp wyszło małe 1,6 więc to pewnie fizjologiczny wzrost. Jeszcze TSH i Ft4 i jutro wizyta u endokrynologa
Ja tez mam skierowanie na to badania co Ty . Biorę 3 żelaza dziennie prawie od początku o ciagle dolna granica -11.4. Ale i przed ciąża miałam 12.4 wiec zawsze niskie . Moja mama ma tak samo. Wiec u nas to chyba tak jest ...
Podziel się: