Kindziorek
Fanka BB :)
Dziękuję Wam bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy tez był szybki ale dużo bardziej ucierpialo krocze i szyjka. Szybkie porody to u nas rodzinne. [emoji1][emoji1]Śliczna, to się nazywa błyskawiczny poród
Kochana będzie dobrze. Ja bez szyjki na szwie trzymam się 10 tygodni. Od 22 szyjka miała 15mm teraz tylko szew ja trzyma. Dasz radę myśl pozytywnie i odpoczywają dużo. We wtorek kończę 34 tydzien. U mnie lepiej działał magnez b6Witam, dziewczyny jestem w 23 tygodniu ciąży od kilku tygodni mam skurcze stawia mi sie macica bylam juz raz w szpitalu na kroplówkach z magnezu. W pierwszej ciazy brałam fenoterol ale niestety juz go wycofali, teraz biore Asmag 2 tab x 3 plus leteine dopochwowo 100mg 1tab x 3.Ale boje sie ze to nie zda rezultatu, dużo leże. Prosze o odpowiedź.
Witam, dziewczyny jestem w 23 tygodniu ciąży od kilku tygodni mam skurcze stawia mi sie macica bylam juz raz w szpitalu na kroplówkach z magnezu. W pierwszej ciazy brałam fenoterol ale niestety juz go wycofali, teraz biore Asmag 2 tab x 3 plus leteine dopochwowo 100mg 1tab x 3.Ale boje sie ze to nie zda rezultatu, dużo leże. Prosze o odpowiedź.
Kochana będzie dobrze. Ja bez szyjki na szwie trzymam się 10 tygodni. Od 22 szyjka miała 15mm teraz tylko szew ja trzyma. Dasz radę myśl pozytywnie i odpoczywają dużo. We wtorek kończę 34 tydzien. U mnie lepiej działał magnez b6
wczoraj bylam na wizycie ale lekarka powiedziała że szyjka narazie jeszcze ok.A skrocila ci sie szyjka ??