Kathleen006
Fanka BB :)
Marcysia musicie być silni napewno wszystko będzie Ok! Jaś to silny chłopak da radę!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kathleen ja znieczulenie mialam i sobie chwale. Cesarkę mialam, ale nie z powodu slabniec tetna, tylko po prostu wypadła ta pepowina. To podobno zdarza sie bardzo rzadko i powodem jest raczej przebicie pęcherza plodowego(tez mialam).
Marcysia, to wspaniałe, że będziesz go mogła kangurowac!!! Ja tyle moje strszaki i nie mogę sobie wyobrazić, jak to zznow będzie mieć taką kruszynke, choć Twój Synek na zdjęciu wyglądał na sporego. znam dwie mamy, których córki rodzinę w terminie miały podobną wagę :-)
Kathleen, a co Ci mówią o tym Clexane? Bo jak teraz lezalam w szpitalu z kobietą, która przyszła po terminie na wywołanie to się na obchodzie poklocili przy nas na sali, czypowinna i dlaczego nie miała tego leku odstawionego pzynajmniej dwa tygodnie przed porodem...