reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Jak w pierwszej ciąży trafiłam w 31 tyg ze skracającą się szyjką to miałam 3 dawki celestonu dzień po dniu i mimo wszystko dla bezpieczeństwa przetrzymali mnie 2 tyg. w szpitalu. Było to co prawda 2 lata temu ale żeby aż tak się różniły opinie lekarzy to jest to dla mnie dziwne.

Kochana napisałam jak lekarz powiedział, ogólnie z tego co mówił to nie tylko ja wywnioskowałam że miesiąc temu spisali mnie na straty a ja dalej się trzymam

reklama
Aż ciężko w to uwierzyć, ale niestety polska służba zdrowia w wiekszosci tak wygląda... Pozostaje tylko leżeć i brać co się da żeby jak najdłużej maleństwo utrzymać.

Dzisiejszy obiad
1495018772-aaaaaa.jpeg

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

A kto Cię tak rozpiszcza Aga, że masz te zestawy? Czyżbyś czmychala do kiosku szpitalnego? Zazdroszczę kawusi, czekoladusi i tego Brownie też - wszystkiego chlip chlip. Ja ze słodkości mam zapas 7daysow i rodzynki w czekoladzie ale narazie nie jem bo nie mogę się wypfoznic

A na te zaparcia to mówię ci, spróbuj te czopki, one są super. Mi już przeszło na szczęście ale u mnie to było po leku, który mi dawali, tak w ulotce było napisane, ze zaparcia powoduje. Przestałam brać i już jest ok.

reklama
Jutro mój mąż do mnie przyjedzie i przywiezie mi te czopki. Jak do jutra samodzielnie nic nie pójdzie to jutro zaaplikuje sobie. A nie bolał Cie brzuch po tych czopkach?

Do góry