Kathleen006
Fanka BB :)
Nie śpię, od dawna nie śpię ale przynajmniej mogłam wstawać na chwile
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniale wiesci!!!Dziewczyny my dzisiaj w koncu idziemy do domku;-)
Dziewczyny my dzisiaj w koncu idziemy do domku;-)
kochana przepuklina sie powiekszyla ale niewiele o ok 1 cm. Jedynie grubosc macicy zmniejszyla sie do 1-2 mm na calej dlugosci. Tak napisal w raporcie. Zalecil hospitalizacje. Ja zadzwonilam do mojego gina i on mowi zeby sie wstrzymac dobrego 22 maja,chyba ze wczrsniej poczuje bol,nie taki przy skurczu tylko dlugi i ciagly bo to jest oznaka rozchodzrnia sie macicy. Nie wiem sama co robic. Jutro zaczne szukac opiekunki do dziecka. Jak znajde to jednak pojede wczesniej do tego szpitala. Jutro zaczne pakowac siebie i zaczne pakowac torbe dla malego. EhhMarcysia,
Z tego co tu mówią to ona juz w ogole nie ma grubości, jest ubytek całkowity, przykryty pęcherzem moczowym. Wcześniej, na ostatnim usg miała około 1 mm i mój gin mówił, ze to nie jest mięsień, mięśnia już nie ma, ten 1 mm to tylko ta błona otrzewna.
A ten lekarz od usg co ci o tym powiedział?
I jak sytuacja z tymi dziurkami i z przepuklina? Nie powiększyło się?